Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad 7 (2019) reservedele

iPad skærme - stort udvalg i flere forskellige kvaliteter til DK bedste pris

Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af reservedele og tilbehør til din iPad. Vi har i alt +75.000 reservedele på vores webshop, så der er god chance for, at du kan finde lige den del, du står og søger til din iPad. I denne kategori finder du reservedele og tilbehør til alle iPads modeller, helt fra iPad 2 og op til iPad Pro 12,9” 4. generation. Vi tilbyder reservedele og tilbehør til alle iPads i bedste OEM kvalitet til DK’s bedste priser. 

Tilbehør & dele til model nr. A2197 (Wi-Fi) + A2200, A2198 (Wi-Fi + Cellular)

Her på siden finder du iPad 7 reservedele til skarpe priser! Vi tilbyder et stort udvalg af reservedele og tilbehør til iPad 7, så du kan forvandle din iPad til ny igen! Alle iPads kan trænge til en overhaling på et tidspunkt. Hvis du overvejer at skifte din iPad 7 ud med en ny, så kan du sagtens spare penge og reparere den selv. Du kan købe reservedele i høj kvalitet til lave priser hos os og reparere din iPad 7 selv - det er både hurtigere og billigere! 

 

iPad 7 blev lanceret i 2019, og er den 7. generation af den originale iPad. Den er udstyret med en lækker skærm og kan vælges i 4 forskellige farver. Den kan fås med op til 128 GB og er nem lige at tage med på farten. Mange skiftede deres bærbar computer ud med en iPad, da det var noget nemmere og fyldte noget mindre. Derfor kommer iPads også ud for en del ridser og skrammer, ligesom iPhones gør, da de er håndholdte og altid kommer med på farten i hverdagen. 

 

Hos Phone-Parts.dk finder du alt hvad du skal bruge, for at forvandle din iPad 7 til en ny iPad igen! Du vil kunne mærke en verden til forskel, selv ved den mindste reparation. Hvis dit batteri er ved at være “træt”, så kan et nyt batteri gøre underværker! Gå på opdagelse i vores udvalg og find lige de dele, din iPad 7 står og hungrer efter at få skiftet ud!

28 vare(r)

28 vare(r)

Køb dine iPad 7 reservedele til lave priser hos Phone-Parts.dk

Her på siden finder du et stort udvalg af reservedele til iPad 7, som du kan købe til markedets bedste priser. Vi tilbyder prisgaranti til vores kunder, så du altid kan være garanteret de bedste priser, når du handler hos os. Hvis du finder identiske reservedele til bedre priser hos andre forhandlere, så matcher vi deres priser. 

 

Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere begynder at reparerer og genbruger deres elektronik, da det er bedre for vores miljø. Derfor forsøger vi også at gøre det så attraktivt og overskueligt for vores kunder, så de får mod til at kaste sig over en iPad reparation selv. Vi tilbyder derfor de rigtige reservedele i den rigtige kvalitet til den rigtige pris, så vores kunder spare penge ved at gøre det selv. Derudover opdaterer vi løbende udførlige guides, hvor du kan få hjælp gennem hele reparationen. 

 

Stort udvalg af iPad 7 batterier og skærme i bedste OEM kvalitet

Hvis batteriet på din iPad 7 er slidt op eller din skærm er smadret, så finder du begge dele i høj kvalitet her på siden. Vi forhandler iPad 7 batterier og skærme i bedste OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Vores originale batterier og skærme er 1 - 1 med Apple egne. Det afspejler sig også i priserne, og er det bedste af det bedste, når det kommer til kvalitet. 

 

Hvis du gerne vil have høj kvalitet, men til en lavere pris, så er OEM kvalitet det bedste alternativ til den originale kvalitet. I vores udvalg finder du reservedele i OEM kvalitet, hvor du får god kvalitet til en god pris. Vi har sammensat et bredt udvalg, da vi ønsker at tilbyde noget til enhver smag. Det er individuelt, hvad man prioriterer højest, når det kommer til køb af elektronik. Nogle vælger original kvalitet af ren princip, hvor det for andre ikke betyder lige så meget. 

 

Vores dygtige teknikere hjælper dig med din iPad 7 reparation

Hvis du sidder midt i en skærm udskiftning på din iPad 7, og er frustreret, så kontakt os endelig! Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis, så du kommer godt igennem reparationen og får et godt slutresultat. Vi er her altid 100% for vores kunder - både før, under og efter et køb. 


Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Du er også altid velkommen til at skrive til vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle hverdage og weekender!