Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Air 3 (2019) Reservedele

iPad skærme - stort udvalg i flere forskellige kvaliteter til DK bedste pris

Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af reservedele og tilbehør til din iPad. Vi har i alt +75.000 reservedele på vores webshop, så der er god chance for, at du kan finde lige den del, du står og søger til din iPad. I denne kategori finder du reservedele og tilbehør til alle iPads modeller, helt fra iPad 2 og op til iPad Pro 12,9” 4. generation. Vi tilbyder reservedele og tilbehør til alle iPads i bedste OEM kvalitet til DK’s bedste priser. 

Tilbehør & dele til model nr. A2152 (Wi-Fi) + A2123, A2153 (Wi-Fi + Cellular)

Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af reservedele og tilbehør til din iPad Air 3. Vi tilbyder masser af reservedele til skarpe priser, så du altid billigt og nemt kan forvandle din iPad Air 3 til ny igen! Alle iPads kan trænge til en kærlig hånd med tiden. iPads er på sin vis skrøbelige i forhold til deres design. Deres design er gennemført og super lækkert, men det kan også nemt resulterer i en smadret skærm. Her på siden finder du iPad Air 3 skærme i original kvalitet og bedste OEM kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af blandt andet iPad skærme, så du altid kan finde den, der passer til dit behov. 

 

iPad Air 3 blev lanceret i 2019 af Apple. iPad Air 3 er den 3. generation af den oprindelige iPad Air fra 2013/2014. Da iPad Air 3 kom var det 5 år siden at den sidste iPad Air, som var iPad Air 2, blev lanceret. Der var derfor gået en række år, hvor mange ønskede en opgradering af iPad 2. Den kom endelig med iPad Air 3 i 2019 og vakte glæde hos mange. Den har et lækkert design og en lækker størrelse, som gør den nem at have med på farten. Mange skiftede deres bærbar ud med en iPad Air 3, da den var både smartere og nemmere at have med sig rundt. 

 

Gå endelig på opdagelse i vores brede udvalg og find de reservedele du mangler til din iPad Air 3! Skriv eller ring endelig til os, hvis du er i tvivl om, hvilke reservedele du skal vælge.

13 vare(r)

13 vare(r)

Kæmpe udvalg af iPad Air 3 reservedele i høj kvalitet 

Hos Phone-Parts.dk finder du alt hvad du skal bruge, for at få den iPad Air 3 som ny igen. Du finder et bredt udvalg af både skærme, batterier samt det helt rette værktøj til din reparation. Hjem-knappen på en iPad kan også pludselig stå af, hvilket hurtigt kan blive et irritationsmoment, hvis ikke man får den skiftet. Her på siden finder du også nye Hjem-knapper til iPad Air 3, som du nemt og hurtigt kan skifte selv. 

 

For hver gang du genbruger din elektronik frem for at udskifte det med noget nyt, jo mere skåner du vores miljø. Hos Phone-Parts.dk har vi en mission om at flere skal skal genbruge deres elektronik, så det er bedre for vores miljø. Derfor tilbyder vi reservedele til lave priser og udførlige guides på vores side, så du altid kan få hjælp til at reparere din iPad Air 3. 

 

Vi udvælger nøje alle vores reservedele, da vi kun ønsker at tilbyde de bedste produkter. Du finder reservedele og tilbehør i vores udvalg i både OEM kvalitet og original kvalitet. Der er til enhver smag og ethvert behov, så du altid kan få god kvalitet til den pris du vil give. Hvis du gerne vil have høj kvalitet til lavere priser, så er det OEM kvalitet du skal vælge. Vi gennemtjekker vores produkter op til flere gange inden de lander hos vores kunder, så vi altid kan stå 100% inde for vores reservedele og øvrige produkter!

 

Hos Phone-Parts.dk er du altid garanteret markedets bedste priser

Du kan købe reservedele til din iPad Air 3 flere steder i dag, men vi kan tilbyde dig den absolut bedste pris på markedet. Vi tilbyder prismatch, og matcher derfor alle vores konkurrenters priser på reservedele. Hvis du skulle finde identiske reservedele hos en anden forhandler, som tilbyder dem til bedre priser end os, så matcher vi deres priser. 

 

Du kan dog altid være sikker på, at det er de bedste priser, du ser hos os. Vi har nemlig udviklet en dynamisk pris robot, som sørger for, at alle de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste og laveste priser. Du slipper derfor for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere, for at finde frem til den bedste pris på iPad Air 3 tilbehør og dele. 

 

Kontakt endelig vores kundeservice, hvis du har spørgsmål

Er du i tvivl om hvilke reservedele du skal købe? Er du forvirret over de mange modeller og generationer af iPads? Vi sidder klar til at hjælpe dig hvad end det er spørgsmål til vores produkter eller om du har brug for hjælp til en reparation. Vi har et hold dygtige teknikere, som sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis, så du får det bedste resultat!


Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Vi sidder også klar til at svare på dine spørgsmål via vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne. Den er åben for spørgsmål alle hverdage og weekender, så du altid kan komme i kontakt med os!