Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Air 4 (2020) Reservedele

iPad skærme - stort udvalg i flere forskellige kvaliteter til DK bedste pris

Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af reservedele og tilbehør til din iPad. Vi har i alt +75.000 reservedele på vores webshop, så der er god chance for, at du kan finde lige den del, du står og søger til din iPad. I denne kategori finder du reservedele og tilbehør til alle iPads modeller, helt fra iPad 2 og op til iPad Pro 12,9” 4. generation. Vi tilbyder reservedele og tilbehør til alle iPads i bedste OEM kvalitet til DK’s bedste priser. 

Tilbehør & dele til model nr. A2316 Wi-Fi + A2324, A2325, A2072 (Wi-Fi +Cellular)

Leder du efter nye reservedele til din iPad Air 4? Hvis ja, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi tilbyder et stort udvalg af reservedele i forskellig kvalitet og prisklasse, så der er til enhver smag. Alle iPads kan trænge til en overhaling med tiden, og uanset om det er din skærm, batteri, Hjem-knap eller noget helt fjerde, der trænger til en udskiftning, så finder du det billigt her hos os. Vi har sammensat et varieret udvalg, så du altid kan finde den del, du mangler for, at få en tæt på ny iPad Air 4 igen.

 

iPad Air 4 blev lanceret i 2020 af Apple, og var 4. generation af den første iPad Air, som kom på markedet i ultimo 2013 og primo 2014. iPad Air 4 kommer i et lækkert design med en tilhørende flot skærm, hvor du i den grad kan nyde din billeder og videoer. Den kan fås med op til 256 GB og der er derfor masser af plads til apps m.m. trods størrelsen på iPad Air 4. Den er tynd og lækker i design, og fylder derfor ingenting lige at have med på farten. Derfor kan den også komme ud for skrammer og slid, hvis den altid ryger med på farten. 


Hos Phone-Parts.dk finder du lige hvad du skal bruge, for at give din iPad Air 4 en kærlig hånd. Hvis du gerne vil undgå fremtidige reparationer, så finder du også et bredt udvalg af iPad Air 4 covers og skærmbeskyttelse, så du kan beskytte din iPad Air 4 ekstra godt. Gå endelig på opdagelse i vores spændende udvalg og find lige det, din iPad Air 4 mangler!

4 vare(r)

4 vare(r)

Køb reservedele til iPad Air 4 i bedste OEM kvalitet hos Phone-Parts.dk

Her på siden finder du et udvalg af reservedele i høj kvalitet. Alle vores reservedele til iPad Air 4 er fabriksnye og lavet i bedste OEM kvalitet. Dele og tilbehør produceret i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele. Det er derfor det bedste alternativ til de originale Apple dele. Her får du bare reservedele i høj kvalitet til en lavere pris! Du finder også skærme på vores side til iPad Air 4, i original kvalitet. Det er naturligvis den højeste kvalitet og det afspejler sig også i priserne. 

 

Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere begynder at reparere og genbruge deres elektronik, da det er bedre for vores miljø. Derfor forsøger vi også at tilbyde et sortiment, som skal give folk mere mod på at gøre det selv. Hvis du køber dine iPad Air 4 reservedele hos os, så er det både billigere og hurtigere for dig, at reparere din iPad derhjemme selv frem for hos en reparatør. Vi opdaterer løbende udførlige guides på vores webshop, hvor du kan følge en reparation fra start til slut, så du får den rette hjælp. Hvis du undervejs skulle blive i tvivl, så sidder vores dygtige teknikere også klar til at hjælpe dig på bedste vis!

 

Vores dynamiske pris robot garanterer dig markedets bedste priser

Hvis du køber dine reservedele hos Phone-Parts.dk, så er du altid garanteret de bedste og laveste priser på markedet. Vi tilbyder prisgaranti, og matcher derfor altid vores konkurrenters priser på identiske produkter. Derudover har vi udviklet en dynamisk pris robot, som går ind og sørger for, at alle de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste priser på markedet. Du slipper altså for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere på kryds og tværs på egen hånd, da vores pris robot har klaret alt arbejdet for dig på forhånd! 

 

I vores udvalg af iPad Air 4 reservedele finder du reservedele i forskellige prisklasser, da vi ønsker at ramme enhver smag og ethvert behov. Det er individuelt, hvad man foretrækker af kvalitet og pris. Ens for alle reservedele, er at kvaliteten er god. De billigste reservedele er derfor ikke lig med dårlig kvalitet. Alle vores reservedele bliver nøje udvalgt og vi kvalitetstjekker vores produkter op til flere gange, inden de lander ude hos vores kunder. Vi har et skarpt øje på kvaliteten, da vi ønsker at alle vores produkter skal kunne leve op til en vis standard. 

 

Hvordan finder du de rigtige reservedele til netop din iPad Air 4?

Mange kan godt blive i tvivl, om det nu er de helt rigtige dele, de får lagt i kurven. Vi har forsøgt at gøre det en smule nemmere, når du skal finde reservedele til din iPad Air 4. I toppen af denne side er der noteret en række A-numre. Et A-nummer er lig med en iPads modelnummer, som oftest kan findes på bagsiden af en iPad. Hvis din iPads A-nummer er noteret i toppen, så er det ens betydning med at alle reservedele og tilbehør på siden passer til netop din iPad Air 4. 


Hvis du er i tvivl om køb af reservedele eller har spørgsmål til vores øvrige produkter, så kontakt os endelig! Vores dygtige kundeservice sidder klar alle ugens dage, så du altid kan få svar på dine spørgsmål. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Du kan også altid skrive til vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne - den har åben både hverdage og weekender!