10% rabat på alle ordre for nye og faste kunder.
Fra 15-80% rabat med en special erhvervsaftale - Kontakt os i dag

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 999 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Kvalitet & god service
Dag-til-dag levering
Gratis levering
Dansk kundesupport & live chat

iPad Air reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A1474 (WiFi) + A1475 (Wi-Fi + Cellular) + A1476 (Wi-Fi + Cellular TD-LTE)

Her på siden finder du et bredt udvalg af reservedele til iPad Air 1. Vi har sammensat et bredt udvalg af reservedele og tilbehør, så du kan finde lige det, du står og mangler til din iPad Air 1. Alle iPads kan trænge til en overhaling med tiden, og du kan købe de nødvendige dele til skarpe priser hos os, så du kan få din iPad Air 1 så god som ny igen. Vi har sammensat et varieret udvalg af iPad Air 1 reservedele i forskellige prisklasser og kvaliteter, så du kan finde lige de dele, der passer perfekt til dit behov. 

 

iPad Air 1 er den første oprindelige iPad Air, som blev lanceret i 2013/2014 af Apple. Det var en kæmpe succes og man kan finde den i manges hjem i dag. Den kan vælges med op til 128 GB, så der er masser af plads til billeder, videoer og apps trods det kompakte design. Det er en elegant iPad med en flot skærm, der ingenting vejer. Den er derfor også nemt at have med på farten, hvilket også kan resulterer i både ridser og skader med tiden. 

 

Hos Phone-Parts.dk finder du både skærme, batterier, Hjem-knapper og meget mere, hvis din iPad Air 1 trænger til en kærlig hånd. Vi opdaterer løbende udførlige guides på vores webshop, så du altid kan finde den rette hjælp til din reparation. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg af iPad Air reservedele og find lige det, du står og mangler, til en skarp pris!

23 vare(r)

23 vare(r)

Find alt i reservedele og tilbehør til din iPad Air hos Phone-Parts.dk

Her på siden finder du alt hvad du skal bruge, for at forvandle din iPad Air til ny igen. Du finder nye højttalere, kameraer, Hjem-knapper, skærme, batterier og meget mere. Vi har sammensat et bredt udvalg af dele og tilbehør til iPad Air, og du finder desuden også reservedele til alle andre iPad Air modeller. Uanset om du ejer en iPad Air 4 eller iPad Air 2, så finder du de rette reservedele hos os. Vi er Danmarks førende leverandører af iPhone reservedele, og vi følger bestemt godt trop, når det kommer til iPad reservedele også!

 

Vi garanterer høj kvalitet til lave priser, når du køber reservedele hos os

Når du køber dine reservedele hos Phone-Parts.dk, så kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Det er ikke bare noget vi siger! Vi forhandler reservedele i bedste OEM kvalitet og 100% original kvalitet. Vi gennemtjekker vores produkter op til flere gange inden de lander hos vores kunder. Vores reservedele bliver tjekket når vi modtager dem, inden de lander på vores lager og igen inden de lander hos dig. Vi ser på det, som at vores kvalitetstjek er din sikkerhed for et godt resultat, og det ønsker vi, at du får hver gang, du handler hos os. 

 

Alle vores reservedele kan du købe hos os til markedets bedste priser. Vi tilbyder prisgaranti og kan derfor garanterer dig de bedste og laveste priser hos os. Hvis en anden forhandler skulle sælge identiske reservedele til en bedre pris, så matcher vi deres priser. Derudover vil vores selvudviklede pris robot sørge for, at alle de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste priser på markedet. Du slipper derfor for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forskellige forhandlere - vores pris robot har klaret det hele for dig på forhånd!

 

Hvordan finder du de rigtige reservedele til din iPad Air 1?

Til trods for, at du er havnet på siden over reservedele til iPad Air 1, så kan man stadig blive i tvivl undervejs, om delene nu også passer perfekt. Vi har forsøgt at gøre det lidt nemmere, når du skal købe dine iPad Air 1 reservedele. Vi har i toppen af denne side noteret en række A-numre. Et A-nummer er lig med modelnummeret på en iPad eller iPhone. Du finder det oftest på bagsiden af din iPad, skrevet med lille skrift. 

 

Hvis dit A-nummer er noteret på toppen af denne side, så er det ens betydning med at alle reservedelene på siden passer perfekt til netop din iPad Air 1. Hvis du stadig skulle være i tvivl eller have spørgsmål til vores sortiment, så tag endelig fat i os! 


Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage, så du kan få hjælp på bedste vis. Ring til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv en mail til support@phone-parts.dk. Du kan også skrive til os via vores live chat-support, som er åben alle hverdage og weekender!