Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Pro 12,9" 1 gen. (2015) Reservedele

iPad skærme - stort udvalg i flere forskellige kvaliteter til DK bedste pris

Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af reservedele og tilbehør til din iPad. Vi har i alt +75.000 reservedele på vores webshop, så der er god chance for, at du kan finde lige den del, du står og søger til din iPad. I denne kategori finder du reservedele og tilbehør til alle iPads modeller, helt fra iPad 2 og op til iPad Pro 12,9” 4. generation. Vi tilbyder reservedele og tilbehør til alle iPads i bedste OEM kvalitet til DK’s bedste priser. 

Tilbehør & dele til model nr. A1584 (Wi-Fi) + A1652 (Wi-Fi + Cellular)

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af reservedele og tilbehør til din iPad Pro 12,9” 1. generation. Den 1. generation af iPad Pro 12,9” blev lanceret i 2015 af Apple, og var den første af de nu fire iPad Pro 12,9”. Den blev første gang i 2015 modtaget med stor glæde og succes, da den havde fået en opgradering i blandt andet design. Den kan fås med op til 256 GB, så der var masser af plads til apps, billeder, videoer m.m. Hvis du er den heldige ejer af en iPad Pro 12,9”, så finder du alt hvad du skal bruge af tilbehør og dele her hos os.


Alle iPads kan med tiden trænge til en overhaling. Det kan være at din skærm er ridset eller smadret, dit kamera er gået i stykker eller din højttaler er stået af. Uanset hvad din iPad Pro 12,9” måtte fejle, så finder du de rette reservedele til skarpe priser her på siden. Vi forhandler også reservedele til resten af generationerne, så uanset om du også er på udkig efter dele til iPad Pro 12,9” 2. generation eller iPad Pro 12,9” 4. generation, så kan du finde det i denne kategori.

18 vare(r)

18 vare(r)

Kæmpe udvalg af reservedele til iPad Pro 12,9” 1. generation

Her på siden finder du et stort udvalg af reservedele til din iPad Pro 12,9”. Vi forhandler alt fra simkort-holdere til kameralinser. Derudover finder du også et stort udvalg af iPad covers og skærmbeskyttelse på vores webshop, hvis du gerne vil forhindre en ødelagt skærm og reparationer i fremtiden. Alle vores produkter udvælger vi nøje med et skarpt øje for kvalitet. 

 

Vi kvalitetstjekker vores reservedele op til flere gange inden de lander hos vores kunder. Vi ser på det, som at vores kvalitetstjek, er din sikkerhed for et godt resultat. Du finder både reservedele i OEM kvalitet og original kvalitet i vores udvalg. OEM kvalitet er det bedste alternativ til den originale kvalitet, da delene er produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele. Det er derfor det perfekte til dig, der vægter kvalitet højt, men gerne vil have det til en lavere pris. 

 

Vi garanterer DK’s bedste priser og høj service hos Phone-Parts.dk

Når du køber dine reservedele hos os, så er du altid garanteret den bedste pris på markedet. Vi tilbyder prisgaranti, og kan derfor garanterer dig de bedste priser på iPad Pro 12,9” reservedele. Hvis du finder identiske dele til vores, hos en anden forhandler til en bedre pris, så matcher vi deres priser - og dermed kan du altid få de bedste priser hos os! 

 

Vi har derudover gjort, så du slipper for, at sidde og prissammenligne mellem forhandlere, da vores selvudviklede dynamiske pris robot klarer det hele for dig på forhånd! Pris robotten sørger for, at alle de priser du ser på vores webshop, altid er de bedste og laveste på markedet.

 

Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os altid efter, at vores kunder får den absolut bedste oplevelse, når de handler hos os. De skal føle sig trygge og i 100% gode hænder, når de køber deres reservedele hos os. Vi har derfor også et hold dygtige teknikere, der sidder klar med personlig rådgivning, hvis du skulle få brug for dette under en reparation. 

 

Ring til os på +45 71 74 77 06 og få hjælp til valg af reservedele

Der findes efterhånden mange forskellige iPad modeller og generationer på markedet, så det kan være ret svært at finde rundt i, hvilke reservedele, der passer til ens egen. Vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis, så du får fingrene i de rette reservedele til din iPad Pro 12,9”. Du kan kontakte os på flere forskellige måder, alt efter hvad du måtte foretrække. Du kan ringe på telefon eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Du kan også altid skrive til vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne - den har åben både hverdage og weekender, så du altid kan komme i kontakt med os!