Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Pro 12,9" 4 gen. (2020) Reservedele

iPad skærme - stort udvalg i flere forskellige kvaliteter til DK bedste pris

Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af reservedele og tilbehør til din iPad. Vi har i alt +75.000 reservedele på vores webshop, så der er god chance for, at du kan finde lige den del, du står og søger til din iPad. I denne kategori finder du reservedele og tilbehør til alle iPads modeller, helt fra iPad 2 og op til iPad Pro 12,9” 4. generation. Vi tilbyder reservedele og tilbehør til alle iPads i bedste OEM kvalitet til DK’s bedste priser. 

Tilbehør & dele til model nr. A2229 (Wi-Fi) + A2069, A2232 (Wi-Fi + Cellular)

Hos Phone-Part.dk finder du et bredt udvalg af reservedele til din iPad Pro 12,9” (2020). Vi har sammensat et bredt og varieret udvalg, så du kan finde lige det, du står og mangler til din iPad. Med tiden kan en iPad godt trænge til en overhaling. Det kan være at højttaleren er stået af, skærmen er gået i stykker eller bagcoveret trænger til en udskiftning. Vi har over 75.000 reservedele på vores webshop, og herunder også tilbehør og dele til iPad Pro 12,9”. 

 

iPad Pro 12,9” blev lanceret i 2020 af Apple og er den 4 generation af iPad Pro 12,9”. Den blev modtaget med stor glæde hos mange, og er i dag at spotte i mange hjem. Ofte kan man finde flere end en iPad hjemme hos folk, og den bliver ofte brugt af både børnene og voksne i husstanden. Derfor bliver en iPad også udsat for lidt af hvert, og kan trænge til en kærlig hånd i ny og næ. I vores udvalg finder du mange forskellige reservedele, så du kan reparere din iPad Pro 12,9” (2020) derhjemme selv - det er både billigere og hurtigere, at gøre selv!


Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi alt det rette værktøj samt opdaterede guides, så du kan få den helt rette hjælp til din reparation. Hvis du er i tvivl undervejs, så kan du altid kontakte vores kundeservice. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med personlig rådgivning, så du kan få en vellykket iPad reparation. Gå endelig på opdagelse i vores brede udvalg og find lige de dele, som din iPad Pro 12,9” står og mangler!

7 vare(r)

7 vare(r)

Køb reservedele til iPad Pro 12,9” (2020) til markedets bedste priser

Hos Phone-Parts.dk kan du købe alle dine reservedele til din iPad Pro 12,9” (2020) til Danmarks bedste priser. Det kan du, fordi vi tilbyder prismatch. Vi matcher alle vores konkurrenters priser på markedet, og derfor er du garanteret den bedste pris hos os. Vores selvudviklede dynamiske pris robot, sørger for, at alle de priser du ser på vores webshop, altid er de bedste priser på markedet. Du kan derfor bare læne dig tilbage og købe alle de reservedele du måtte mangle, velvidende at du ikke får dem til en bedre pris andetsteds. 

 

Find iPad Pro 12,9” reservedele i OEM kvalitet og 100% original kvalitet

I vores udvalg finder du både reservedele i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Du kan derfor finde en original skærm til din iPad, som er 1 - 1 med Apples egne skærme. Det er det tætteste du kommer på Apples egen kvalitet, hvilket også afspejler sig i priserne. Hvis du er på udkig efter reservedele til lavere priser, så er reservedele i OEM kvalitet det bedste alternativ, hvor du får høj kvalitet til en lavere pris. Det er individuelt, hvad man foretrækker, så det gælder om at finde frem til de reservedele, du selv synes er de bedste for dig. 

 

Vi vægter kvalitet enormt højt, og kvalitetstjekker vores produkter op til flere gange inden du modtager dem. Vi tjekker dem når vi modtager dem, inden de lander på vores lager og igen inden du får dem i hænderne. Vi udvælger nøje alle vores produkter, så vi altid kan stå 100% inde for vores produkter og vores produkters kvalitet. 

 

Hvordan finder du frem til dine iPad Pro 12,9” (2020) reservedele?

Det kan godt være en smule uoverskueligt, når du skal finde frem til din reservedele. Der findes efterhånden mange generationer og modeller af iPads. Vi har forsøgt at gøre det en smule mere overskueligt, så du nemmere kan finde dine dele og tilbehør. 

 

Øverst på siden kan du se en række noterede A-numre. Et A-nummer er lig med en iPads modelnummer, som altid kan findes på bagsiden af din iPad. Hvis dit A-nummer er noteret i toppen af denne side, så er det ens betydning med, at alle reservedelene og tilbehøret på denne side er kompatibelt med netop din iPad Pro 12,9” (2020). 

 

Har du brug for hjælp? Vi står klar til at hjælpe alle ugens dage

Hvis du har brug for hjælp til valg af de rette reservedele, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Vores dygtige medarbejdere sidder klar alle ugens dage til at hjælpe dig, så du altid kan få lavet det rette køb. Hvis du har brug for hjælp til en reparation af din iPad, så har vi et hold dygtige teknikere, som sidder klar med personlig rådgivning. 


Ring til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv til vores mail på support@phone-parts.dk. Du kan også altid skrive til vores live chat-support, som er åben både hverdage og weekender. Vi forsøger altid at være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt. Derfor kan du også kontakte os på flere forskellige måder, alt efter hvad du måtte foretrække.