Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad 12,9" 5 gen. (2021) Reservedele & Tilbehør

iPad skærme - stort udvalg i flere forskellige kvaliteter til DK bedste pris

Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af reservedele og tilbehør til din iPad. Vi har i alt +75.000 reservedele på vores webshop, så der er god chance for, at du kan finde lige den del, du står og søger til din iPad. I denne kategori finder du reservedele og tilbehør til alle iPads modeller, helt fra iPad 2 og op til iPad Pro 12,9” 4. generation. Vi tilbyder reservedele og tilbehør til alle iPads i bedste OEM kvalitet til DK’s bedste priser. 

Tilbehør & dele til model nr. A2378 (Wi-Fi), A2379 + A2461 (Wi-Fi + Cellular)

Trænger din iPad Pro 12,9” til en kærlig hånd? Hos Phone-Parts.dk finder du alt det tilbehør og alle de reservedele, som din iPad Pro 12,9” står og mangler. Alle iPads bliver trætte med tiden, og kan trænge til en overhaling. Du kan gøre det nemt, hurtigt og billigt, hvis du reparere din iPad Pro 12,9” selv derhjemme. Vi tilbyder alt hvad du skal bruge, for at kunne foretage en reparation på din iPad. Vi har sammensat et bredt og varieret udvalg til lave priser, så du altid kan spare penge ved at reparere din iPad derhjemme frem for hos en reparatør. 

iPad 12,9" 5 generation blev lanceret i 2021 af Apple, og er den 5. generation af den første originale iPad Pro 12,9". Den første iPad Pro udkom i 2015 og der er sket meget med de 5 efterfølgende generationer. iPad 8 kan fås med op til 2 TB og er udstyret med en fantastisk flot Liquid Retina XDR-skærm. Der kan nydes billeder, videoer m.m. på den smukke skærm i høj opløsning. iPad Pro 12,9" er i dag at finde i mange husstande samt firmaer og bliver flittigt taget med på farten til alle slags opgaver.

Alle iPads kan med tiden trænge til en overhaling. Det kan være at din skærm er ridset eller smadret, dit kamera er gået i stykker eller din højttaler er stået af. Uanset hvad din iPad Pro 12,9” måtte fejle, så finder du de rette reservedele til skarpe priser her på siden. Vi forhandler også reservedele til resten af generationerne, så uanset om du også er på udkig efter dele til iPad Pro 12,9” 2. generation eller iPad Pro 12,9” 4. generation, så kan du finde det i denne kategori.

5 vare(r)

5 vare(r)

Forlæng levetiden på din iPad Pro 12,9” 5 generation (2021) med vores reservedele

Alle iPads kan trænge til en ny skærm, højttaler, mikrofon eller noget helt fjerde på et tidspunkt. Hvis tiden er inde til at din iPad Pro 12,9” trænger til en kærlig hånd, så kan du finde reservedelene hos os og reparere den selv derhjemme. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere og flere begynder, at genbruge deres elektronik, da det skåner vores miljø. Derfor tilbyder vi reservedele og tilbehør til skarpe priser, så du ikke kan gøre det billigere andre steder. Vi opdaterer derudover løbende udførlige og hjælpende guides på vores webshop, så du altid kan få hjælp til din reparation. 

 

Du kan forlænge levetiden markant på din iPad Pro 12,9”, hvis du bare skifter de små ting ud, der kan blive trætte med tiden. Eksempelvis finder du batterier i vores udvalg, så du hurtigt kan skifte batteriet til billige penge, hvis din iPads batteri er ved at være opbrugt. Hvis du er i tvivl om en batteri udskiftning eller en anden reparation, så har vi et dygtigt hold teknikere, der sidder klar med personlig rådgivning. 

Find iPad Pro 12,9” reservedele i OEM kvalitet og 100% original kvalitet

I vores udvalg finder du både reservedele i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Du kan derfor finde en original skærm til din iPad, som er 1 - 1 med Apples egne skærme. Det er det tætteste du kommer på Apples egen kvalitet, hvilket også afspejler sig i priserne. Hvis du er på udkig efter reservedele til lavere priser, så er reservedele i OEM kvalitet det bedste alternativ, hvor du får høj kvalitet til en lavere pris. Det er individuelt, hvad man foretrækker, så det gælder om at finde frem til de reservedele, du selv synes er de bedste for dig. 

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig med at finde de rette reservedele

Hvis du er i tvivl om hvilke reservedele du skal købe, så kontakt os endelig. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig, så du får fat i de rigtige dele og det rigtige tilbehør til din iPad Pro 12,9” 5 generation. På denne side, kan du i toppen spotte nogle A-numre. Disse A-numre er lig med en iPads modelnummer. Du finder modelnummeret på bagsiden af din iPad. Hvis dit A-nummer er noteret i toppen af denne side, så er det ens betydning med, at alle de reservedele og det tilbehør du ser på siden, passer til netop din iPad Pro 12,9”. 


Vi bestræber os altid efter, at gøre oplevelsen hos os til den absolut bedste. Derfor forsøger vi også at være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt. Du kan derfor kontakte os på flere forskellige måder. Ring til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv en mail til support@phone-parts.dk. Du kan også skrive til vores live chat-support, som har åben alle hverdage og weekender!

Vi vægter kvalitet enormt højt, og kvalitetstjekker vores produkter op til flere gange inden du modtager dem. Vi tjekker dem når vi modtager dem, inden de lander på vores lager og igen inden du får dem i hænderne. Vi udvælger nøje alle vores produkter, så vi altid kan stå 100% inde for vores produkter og vores produkters kvalitet.