Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Pro 12,9" 2 gen. (2017) Reservedele

iPad skærme - stort udvalg i flere forskellige kvaliteter til DK bedste pris

Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af reservedele og tilbehør til din iPad. Vi har i alt +75.000 reservedele på vores webshop, så der er god chance for, at du kan finde lige den del, du står og søger til din iPad. I denne kategori finder du reservedele og tilbehør til alle iPads modeller, helt fra iPad 2 og op til iPad Pro 12,9” 4. generation. Vi tilbyder reservedele og tilbehør til alle iPads i bedste OEM kvalitet til DK’s bedste priser. 

Tilbehør & dele til model nr. A1670 (Wi-Fi) + A1671 (Wi-Fi + Cellular)

Leder du efter reservedele til din iPad Pro 12,9” 2. generation? Du er havnet det helt rigtige sted! Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af reservedele og tilbehør til alle iPad Pro 12,9”. Uanset om du leder efter dele til din iPad Pro 12,9” 1. generation eller din iPad Pro 12,9” 4. generation, så finder du det her hos os. Vi har sammensat et bredt og varieret udvalg, så der er til ethvert behov. Vi udvælger nøje alle vores reservedele, så vi kun tilbyder en kvalitet, som vi kan stå inde for. Vi tilbyder både reservedele i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. 


iPad Pro 12,9” blev lanceret i 2017 af Apple sammen med iPad Pro 10,5”. iPad Pro 12,9” er efterfølgeren til iPad Pro 12,9” fra 2015. Den er lækker i design og har en flot stor skærm fra kant til kant. Derfor er det også en skærm, der nemt kan blive udsat for ridser og skrammer. På vores webshop finder du både skærmbeskyttelse og covers til din iPad, så du kan undgå dyre regninger på reparationer hos en reparatør. Gå endelig på opdagelse i vores brede udvalg, og find lige det, din iPad Pro 12,9” står og mangler.

13 vare(r)

13 vare(r)

Forlæng levetiden på din iPad Pro 12,9” (2017) med vores reservedele

Alle iPads kan trænge til en ny skærm, højttaler, mikrofon eller noget helt fjerde på et tidspunkt. Hvis tiden er inde til at din iPad Pro 12,9” trænger til en kærlig hånd, så kan du finde reservedelene hos os og reparere den selv derhjemme. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere og flere begynder, at genbruge deres elektronik, da det skåner vores miljø. Derfor tilbyder vi reservedele og tilbehør til skarpe priser, så du ikke kan gøre det billigere andre steder. Vi opdaterer derudover løbende udførlige og hjælpende guides på vores webshop, så du altid kan få hjælp til din reparation. 

 

Du kan forlænge levetiden markant på din iPad Pro 12,9”, hvis du bare skifter de små ting ud, der kan blive trætte med tiden. Eksempelvis finder du batterier i vores udvalg, så du hurtigt kan skifte batteriet til billige penge, hvis din iPads batteri er ved at være opbrugt. Hvis du er i tvivl om en batteri udskiftning eller en anden reparation, så har vi et dygtigt hold teknikere, der sidder klar med personlig rådgivning. 

 

Køb reservedele og tilbehør til DK’s bedste priser hos Phone-Parts.dk

Her på siden finder du et stort udvalg af reservedele til din iPad Pro 12,9” (2017) til skarpe priser. Rent faktisk til Danmarks bedste priser. Vi tilbyder prisgaranti, så du altid er garanteret de bedste priser her hos os. Hvis du skulle finde identiske dele til vores hos en anden forhandler, men til en lavere pris, så matcher vi deres priser. 

 

Derudover har vi udviklet vores dynamiske pris robot, som går ind og sørger for, at alle de priser du ser på vores webshop, altid er de bedste priser. Du slipper altså for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere på kryds og tværs, bare for at nå frem til den bedste og laveste pris på reservedele. Alt dette har vores pris robot klaret for dig!

 

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig med at finde de rette reservedele

Hvis du er i tvivl om hvilke reservedele du skal købe, så kontakt os endelig. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig, så du får fat i de rigtige dele og det rigtige tilbehør til din iPad Pro 12,9” (2017). På denne side, kan du i toppen spotte nogle A-numre. Disse A-numre er lig med en iPads modelnummer. Du finder modelnummeret på bagsiden af din iPad. Hvis dit A-nummer er noteret i toppen af denne side, så er det ens betydning med, at alle de reservedele og det tilbehør du ser på siden, passer til netop din iPad Pro 12,9”. 


Vi bestræber os altid efter, at gøre oplevelsen hos os til den absolut bedste. Derfor forsøger vi også at være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt. Du kan derfor kontakte os på flere forskellige måder. Ring til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv en mail til support@phone-parts.dk. Du kan også skrive til vores live chat-support, som har åben alle hverdage og weekender!