Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Pro 9,7" (2016) Reservedele

iPad skærme - stort udvalg i flere forskellige kvaliteter til DK bedste pris

Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af reservedele og tilbehør til din iPad. Vi har i alt +75.000 reservedele på vores webshop, så der er god chance for, at du kan finde lige den del, du står og søger til din iPad. I denne kategori finder du reservedele og tilbehør til alle iPads modeller, helt fra iPad 2 og op til iPad Pro 12,9” 4. generation. Vi tilbyder reservedele og tilbehør til alle iPads i bedste OEM kvalitet til DK’s bedste priser. 

Tilbehør & dele til model nr. A1673 (Wi-Fi) + A1674 or A1675 (Wi-Fi + Cellular)

Trænger din iPad Pro 9,7” til en kærlig hånd? Hos Phone-Parts.dk finder du alt det tilbehør og alle de reservedele, som din iPad Pro 9,7” står og mangler. Alle iPads bliver trætte med tiden, og kan trænge til en overhaling. Du kan gøre det nemt, hurtigt og billigt, hvis du reparere din iPad Pro 9,7” selv derhjemme. Vi tilbyder alt hvad du skal bruge, for at kunne foretage en reparation på din iPad. Vi har sammensat et bredt og varieret udvalg til lave priser, så du altid kan spare penge ved at reparere din iPad derhjemme frem for hos en reparatør. 

 

iPad Pro 9,7” blev lanceret af Apple i 2016, og var efterfølgeren til den første originale iPad Pro 12,9”. Med iPad Pro 9,7” kunne du pludselig få en Pro-udgave, men i en mindre størrelse. Mange købte en iPad Pro 9,7”, fordi de elskede at den var blevet mindre. Den kunne alt det en Pro kunne, bare kogt ned i en mindre størrelse. Til trods for, at en iPad er super lækker, lige når man får den i hånden for første gang, så vil den formentlig på et tidspunkt trænge til en udskiftning af enten skærm, batteri eller noget tredje. Gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af iPad Pro 9,7” reservedele - find lige det, du står og mangler, til en skarp pris!

17 vare(r)

17 vare(r)

Kæmpe udvalg af iPad Pro 9,7” reservedele i høj kvalitet

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et bredt udvalg af reservedele til iPad Pro 9,7”. Du finder alt hvad du skal bruge, for at kunne forvandle din iPad til ny igen. Det er utroligt, hvor meget det kan gøre, at skifte en enkelt del på en iPad. Hvis dit batteri eksempelvis er blevet “træt”, så kan det føles som en helt ny iPad, at få batteriet skiftet. I vores udvalg finder du batterier i bedste OEM kvalitet, så du kan skifte dit batteri billigere og hurtigere derhjemme. 

 

Hvis din iPad Pro 9,7” mangler et nyt kamera eller en ny Hjem-knap, så finder du også de dele her på siden. Vi er Danmarks førende leverandør, når det kommer til iPhone reservedele, og vi følger ret godt trop, når det kommer til iPad reservedele også. Derfor kan du med stor chance finde lige det, din iPad står og mangler, i vores udvalg!

 

Hvorfor skal du købe dine iPad Pro 9,7” reservedele hos os?

Hvis du køber dine iPad Pro 9,7” reservedele hos os, så kan vi garanterer dig markedets bedste priser. Vi tilbyder prisgaranti og kan derfor altid garanterer dig den bedste pris på markedet. Vi har sammensat et varieret udvalg af iPad Pro 9,7” reservedele, så du altid kan finde lige det, din iPad står og mangler. Vi tilbyder kvalitets reservedele til lave priser, så du altid nemt og billigt kan få repareret din iPad. Vi ønsker at gøre det nemt og ligetil for vores kunder at reparere deres elektronik på egen hånd, da det er billigere og hurtigere for dig at gøre selv, men det skåner også vores miljø, hvis mange flere genbruger deres elektronik.

 

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig alle ugens dage

Hvis du har brug for hjælp til valg af de rigtige reservedele til din iPad Pro 9,7”, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig! Vi er altid tilgængelige for vores kunder, og du kan kontakte os på flere forskellige måder - alt efter hvad du måtte foretrække. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Du kan også skrive til vores live chat-support, som er åben både hverdage og weekender!

 

Vi har forsøgt at gøre det lidt mere overskueligt for dig, når du skal finde de rette reservedele til din iPad Pro 9,7”. Det kan være uoverskueligt med de efterhånden mange iPad modeller og generationer. I toppen af denne side har vi derfor noteret en række A-numre, som er lig med en iPads modelnummer. Du kan næsten altid finde dit modelnummer på bagsiden af din iPad skrevet med en lille skrift. Hvis ikke du kan finde det, så ring endelig til os, så hjælper vi dig på vej. Hvis dit A-nummer er noteret på toppen af denne side, så er det ens betydning med at alle reservedele på siden passer perfekt til netop din iPad Pro 9,7”.