10-15% rabat på alle ordre for nye og faste kunder.
Fra 15-80% rabat med en special erhvervsaftale - Kontakt os i dag

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 999 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Kvalitet & god service
Dag-til-dag levering
Gratis levering
Dansk kundesupport & live chat

iPhone 11 Pro Reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A2160, A2217, A2215

Hos Phone-Parts.dk finder du alt hvad du skal bruge af tilbehør og dele til din iPhone 11 Pro. Vi fører et bredt udvalg, hvor du finder både iPhone 11 Pro skærm, iPhone 11 Pro batteri samt et stort udvalg af iPhone 11 Pro reservedele. Da iPhone 11 Pro blev lanceret var det første gang, at en iPhone fik navnet Pro. Denne iPhone er udstyret med så meget power og kraft, at det derfor gav rigtig god mening at give denne iPhone et prestigefyldt navn. Den har verdens hurtigste processer samt et innovativt triplekamera-system, som gør iPhone 11 Pro til en enormt eftertragtet smartphone.  

På vores website finder du diverse gør-det-selv guides, så du kan få en fuld videovejledning til at skifte din skærm på din iPhone 11 Pro. Hvis du kan følge en vejledning, så kan du også skifte din egen skærm - det vil spare dig både tid og penge. I vores udvalg finder du både skærm tape, batteri tape, værktøj og meget mere, så du har alt hvad du skal bruge, for at få din iPhone 11 Pro til at fremstå som ny igen. Gå endelig på opdagelse i vores spændende udvalg og find tilbehør samt dele til din iPhone 11 Pro til en skarp pris.


1 til 50 af 91

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 50 af 91

Side:
  1. 1
  2. 2

Kæmpe udvalg af tilbehør og dele til din iPhone 11 Pro hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk finder du alt hvad du skal bruge, for at give din iPhone 11 Pro en overhaling. Alle iPhones bliver “trætte” med tiden, og det er ofte et batteri eller en skærm, der kan trænge til en udskiftning. I vores udvalg finder du både skærm, batteri og reservedele, så du kan få din iPhone 11 Pro så god som ny. Vi tilbyder tilbehør og dele til iPhone 11 Pro i forskellige prisklasser og kvalitet, så der er til enhver smag. 

For nogle betyder det meget at det er de 100% originale dele, der bliver brugt. For andre, betyder det ikke det store - derfor har vi et sortiment, som passer til begge behov. Du finder reservedele i vores udvalg, som er i OEM kvalitet. Det er dele, som er produceret af samme producent, som producerer dele til Apple selv. Vores 100% originale dele er 1 - 1 med Apples egne dele. Det er en smagssag, hvad man helst vil have og du kan finde begge hos os. 


Køb tilbehør og dele til din iPhone 11 Pro til markedets bedste priser

Hos Phone-Parts.dk kan du købe dine dele til markedets bedste priser. Vi prismatcher nemlig, så du altid er garanteret den bedste pris hos os. Derudover har vi udviklet vores egen dynamisk pris robot, så du slipper for selv at sidde og prissammenligne med mange forskellige forhandlere. Vores pris robot klarer arbejdet for dig, så du kan altid være helt sikker på at vores priser er absolut de bedste på markedet. 


Phone-Parts.dk hjælper dig med at reparerer din iPhone 11 Pro

Vi står klar til at hjælpe dig med at få repareret din iPhone 11 Pro. På vores webshop finder du forskellige videoguides, som eksempelvis vejleder dig step-by-step gennem en udskiftning af en iPhone 11 Pro skærm. Hvis du bliver i tvivl undervejs, så kontakt os endelig. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar til at hjælpe dig igennem reparationen, så du får det gjort på den helt rigtige måde. 

Hvis du har spørgsmål til hvilke reservedele du skal købe eller til vores øvrige produkter, så kontakt endelig vores kundesupport. Du kan kontakte os på flere forskellige måder, da vi ønsker at være så tilgængelige som overhovedet muligt. Du kan altid skrive til os på vores live chat-support, så står vi klar til at hjælpe dig både hverdage og weekender. Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive til os på mail til support@phone-parts.dk