Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 11 Pro Skærm

iPhone skærme fra NCC

Skærm til model nr. A2160, A2217, A2215

Hos Phone-Parts.dk kan du finde alt hvad du skal bruge, for at få en helt ny skærm på din iPhone 11 Pro. Rigtig mange af os har prøvet at tabe vores iPhone på gulvet, og til vores skræk, set en fuldstændig smadret skærm. Hvis du er en af de mange, der gentagende gange har betalt for, at få repareret din skærm, så ved du formentlig godt at prislejet ligger i den høje ende. Hos Phone-Parts.dk finder du både kvalitetsskærme og alt det udstyr, som du skal bruge, for at du kan udskifte din iPhone 11 Pro skærm hurtigt, nemt og billigt. I vores udvalg finder du både skærme i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. 

Udover at du finder nye skærme i vores udvalg til din iPhone 11 Pro, så finder du også et varieret udvalg af iPhone 11 Pro panserglas. Du kan altså undgå mange ødelagte skærme, ved at have et beskyttelsesglas på din iPhone. Hos Phone-Parts.dk udvælger vi nøje alle vores produkter, så vi kun tilbyder den bedste kvalitet til vores kunder. Vi forsøger også hele tiden at holde et bredt sortiment, så der er til enhver smag. Gå endelig på opdagelse i vores spændende udvalg og få en ny skærm på din iPhone 11 Pro på en billigere måde.

10 vare(r)

10 vare(r)

Phone-Parts.dk hjælper dig med at få udskiftet din iPhone 11 Pro skærm

På vores webshop finder du diverse videoguides, som fører dig igennem en reparation step-by-step. Du vil opdage hvor nemt det egentlig er, at udskifte en iPhone skærm. Hvis du skulle blive i tvivl undervejs i udskiftningen af skærmen, så kontakt os endelig. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder klar til at hjælpe dig igennem processen. Det tager kun omkring 30-40 minutter at udskifte en skærm på en iPhone, så du vil både spare en masse tid og en masse penge på, at gøre det selv. 


Beskyt naturen og miljøet ved at genbruge din iPhone 11 Pro

Hos Phone-Parts.dk går vi op i miljø og bæredygtighed, og vi vil gøre vores, for at beskytte vores elskede natur. Derfor håber vi også at flere og flere får øjnene op for, hvor nemt og hurtigt det er, at reparerer en iPhone. En skærm udskiftning hos en forhandler kan i dag koste mange penge på de nyeste iPhones, og derfor kan nogle måske være fristet til at købe en ny iPhone i stedet for at give den gamle en overhaling. Hos Phone-Parts.dk går vi ind for at passe på vores natur og miljøet generelt, og tilbyder derfor vores kunder at kunne give deres gamle iPhones en overhaling hurtigt, billigt og nemt, så den kan have mange leveår endnu. 


Hvad skal du bruge for at skifte skærm på din iPhone 11 Pro? 

For at udskifte din skærm, så har du brug for det rigtige udstyr. Hos Phone-Parts.dk finder du alt hvad du skal bruge af værktøj. Du finder blandt andet vores samlede værktøjssæt, som indeholder alt det værktøj, du skal bruge til en reparation af din smartphone. Værktøjssættet passer både til iPhones, iPads og Android enheder. Derudover skal du bruge skærm tape, så du kan sikrer tæthed og stabilitet, når du udskifter din skærm. Til sidst skal du naturligvis bruge selve skærmen, hvor du i vores udvalg finder skærme til iPhone 11 Pro i forskellige kvaliteter. Hos Phone-Parts.dk finder du alt udstyr til en skærm udskiftning til skarpe priser!