Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 11 Skærm

iPhone skærme fra NCC

Skærm til model nr. A2111, A2223, A2221

Hos Phone-Parts.dk finder du et kvalitetssikkert udvalg af skærme til iPhone 11. De forhandlere, der reparerer iPhones, har haft kronede dage, da iPhone landede i Danmark. Vi oplevede alle hvor nemt en iPhone skærm kan gå i stykker. Mange af os har betalt dyre domme hos en forhandler, for at de kunne udskifte skærmen. Mange har ikke turde give sig i kast med at gøre det selv, men efterhånden er det gået op for mange, at det kan man altså sagtens. Hos Phone-Parts.dk finder du alt, hvad du skal bruge af værktøj, skærm tape og naturligvis skærme, så du kan udskifte din egen iPhone 11 skærm nemt og hurtigt. 

Hos Phone-Parts.dk er kvalitet et af vores nøgleord. Vores produkter er derfor også nøje udvalgt, så vi kan garanterer dig den bedste kvalitet. Vi tilbyder derfor også kun skærme i høj kvalitet, men du kan sagtens finde forskellige kvalitetsvarianter, da vi ønsker at tilbyde lidt til enhver smag. Du finder blandt andet iPhone 11 skærme i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Det er individuelt, hvad man ønsker at bruge og hvis du er i tvivl, så kan du altid kontakte os her hos Phone-Parts.dk, så sidder vores erfarne teknikere klar til at vejlede og hjælpe dig. Scroll dig igennem vores udvalg og find din nye iPhone 11 skærm.

 

8 vare(r)

8 vare(r)

Sådan kan du komme en ødelagt iPhone 11 skærm i forkøbet

Størstedelen af iPhones-brugere har oplevet at stå med en ødelagt iPhone i hånden. Man kan næsten hører den helt særlige lyd af glasset, der rammer underlaget, hvor man bare ved at skærmen er fuldstændig ødelagt, når man vender sin iPhone om. Det er en skræk mange kender til, og grunden til at det er en skræk, er fordi en iPhone ikke er billig at få repareret. Det kan koste flere tusinder af kroner, hvis man skal have en skærm udskiftning på en iPhone 11 hos en forhandler. Hvis du vil undgå skrækken, så kan det betale sig, at bruge både cover og panserglas. Det kan være din redning, så du slipper for at hive den store pung frem i tide og utide. Hos Phone-Parts.dk finder du både iPhone 11 panserglas og iPhone 11 covers til skarpe priser, så du kan pakke din iPhone godt ind og undgå ødelagt bag- og frontskærm.


Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi 100% originale skærme til skarpe priser

I vores udvalg finder du iPhone 11 skærme i højeste kvalitet. Vi tilbyder skærme i både OEM kvalitet og 100% original kvalitet. Skærme i OEM kvalitet, betyder at skærmene er produceret af samme producent, som producerer Apples egne skærme. Det er derfor et kvalitetsstempel og et rigtig godt og lidt billigere alternativ til de 100% originale dele. Vores skærme i 100% original kvalitet er 1 - 1 med Apples egne skærme. Det er derfor det tætteste man kommer på at få foretaget en skærm udskiftning af Apple selv. Det er helt op til den enkelte, hvad man vægter højest. Skærme i OEM kvalitet er i høj kvalitet og perfekt til dig, som gerne vil købe god kvalitet til en lidt lavere pris. 


Hjælp til en iPhone 11 skærm udskiftning? Vi står klar til at hjælpe dig

På vores webshop finder du diverse videoguides, hvor du step-by-step, kan følge med i en skærm udskiftning på en iPhone. Disse guides er populære blandt vores kunder og er en stor hjælp for mange. Man behøver ikke erfaring med elektronik for at lave en skærm udskiftning på en iPhone. Hvis blot man kan følge en vejledning, så skal det hele nok gå. 

Hvis du undervejs, inden eller efter reparationen er i tvivl, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi står altid klar til at vejlede og hjælpe vores kunder, så de får et super godt resultat. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive til os på mail til support@phone-parts.dk. Hvis du har brug for et hurtigt svar, så kan du også skrive til vores live chat-support, som er åben både hverdage og weekender.