Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 12 Mini Reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A2176, A2398, A2400, A2399

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af tilbehør og dele til din iPhone 12 Mini. iPhone 12 Mini blev lanceret i 2020 sammen med iPhone 12 Pro, iPhone 12 og iPhone 12 Pro Max. iPhone 12 Mini er den mindste og tyndeste 5G smartphone på markedet og kommer i både 64GB, 128GB og 256GB i lagringsplads. iPhone 12 Mini er udstyret med en specialudviklede A14 Bionic-chip, som er den hurtigste chip til dato i en smartphone. Alle de nye iPhones i denne serie er udstyret med 5G, og du får derfor en iPhone som er ualmindelig hurtig i alt hvad du foretager dig. Den har et dobbelt kamera-system, som giver de mest fantastiske og detaljerede billeder til samlingen. 

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af iPhone 12 Mini reservedele, så du altid kan reparerer din iPhone nemt, hurtigt og billigt. Vi ønsker at flere begynder at reparere og genbruge deres smartphones, da det er langt bedre for vores natur. Derfor tilbyder vi alt hvad der skal bruges til en iPhone reparation til lave priser. Du finder både iPhone 12 Mini skærm og iPhone 12 Mini batteri, hvis din telefon trænger til den helt store overhaling. Du finder også diverse videoguides, hvor du step-by-step kan følge en reparation. Hvis du skulle blive i tvivl undervejs, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport. Gå endelig på opdagelse i vores brede udvalg og find lige de dele, du står og mangler.


1 til 50 af 116

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 50 af 116

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Beskyt din iPhone 12 Mini ekstra godt med tilbehør fra Phone-Parts.dk

I vores udvalg finder du både iPhone 12 Mini panserglas og iPhone 12 Mini covers, hvis din iPhone trænger til mere beskyttelse. Det er ingen hemmelighed, at det kan være noget af en dyr fornøjelse, hvis skærmen på en iPhone går i stykker. Derfor er det næsten også blevet en kendt skræk, når en iPhone lander på et hårdt gulv. Alle ved hvor dyrt det kan være at få skiftet skærmen. Hvis bare du gør det selv, så kan du købe skærm og udstyr på vores webshop til lave priser og sparer både tid og penge. 

En skærm udskiftning tager typisk kun 30-40 minutter, så hvis du gør det derhjemme, vil du spare meget mere tid end hvis du tog til en forhandler. På vores webshop finder du både tape til reparationer samt det rette værktøj. Det er vigtigt, at man har det rette værktøj til en iPhone reparation, da alle skruer er meget små. Derfor duer det ikke at bruge noget værktøj, der er alt for stort, da du risikerer at ødelægge skruerne på telefonen. 


Vi tilbyder tilbehør og dele til iPhone 12 Mini i høj kvalitet til skarpe priser

Hos Phone-Parts.dk kan du købe dine dele og dit tilbehør til din iPhone 12 Pro til markedets bedste priser. Vi tilbyder nemlig prisgaranti, hvilket altid kan garanterer dig den bedste pris. Hvis du skulle finde tilbehør eller dele identiske til vores hos en anden dansk forhandler, men til en lavere pris, så matcher vi deres priser. Derfor er du altid sikker på, at du kan købe dine reservedele og tilbehør billigste hos os. 

Derudover har vi udviklet en dynamisk pris robot, som sørger for, at de priser du ser på vores webshop, altid er de bedste priser på markedet. Du slipper derfor for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere på kryds og tværs, da vores pris robot allerede har klaret arbejdet for dig! 


Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for hjælp til en reparation, så kontakt os endelig. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med personlig rådgivning, så du kan få den rette hjælp. Vi bestræber os altid efter at være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt. Derfor kan du også kontakte os på flere forskellige måder. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Du er også altid velkommen til at benytte dig af vores live chat-support, som har åben både hverdage og weekender. Det kan være du har brug for svar på et spørgsmål hurtigt eller har brug for hurtig hjælp til din reparation.