Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 12 Mini Batteri

Batteri til model nr. A2176, A2398, A2400, A2399

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af batteri til iPhone 12 Mini. Vi tilbyder batterier i forskellig kvalitet og i forskellige prisklasser, så der er til enhver smag. Det er meget forskelligt, hvad man foretrækker, når man køber elektronik - derfor ønsker vi også at tilbyde forskellige prisklasser, så der er lidt til alle. Vi tilbyder både batteri i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Nogle foretrækker 100% original kvalitet uanset pris, hvor andre bare ønsker god kvalitet til lidt lavere penge. I vores udvalg er der rig mulighed for, at finde lige det, du står og mangler til lige den pris, du ønsker at betale. 

Alle iPhones trænger til at få skiftet batteri på et tidspunkt, da et batteri ofte bliver “træt” og slidt med tiden. Det kan være til stor irritation, hvis ens batteri ikke kan holde i ret lang tid ad gangen. Derfor er det bare med at få skiftet batteriet. Du kan gøre det hurtigt og nemt, hvis du køber dit batteri her hos os og udskifter det selv. På vores webshop finder du  videoguides, hvor du step-by-step kan følge en batteri udskiftning. Gå på opdagelse i vores udvalg og find et nyt batteri til din iPhone 12 Mini til en skarp pris!


10 vare(r)

10 vare(r)

Det skal du bruge til en batteri udskiftning af din iPhone 12 Mini

Når du skal udskifte dit batteri på din iPhone 12 Mini, så skal du bruge det rigtige værktøj. Hvis du begynder at reparere din iPhone med noget forkert værktøj, så risikerer du at ødelægge skruerne i telefonen. Alle skruer på en iPhone er meget små, og derfor kan du nemt komme til at ødelægge dem, ved at bruge for stort værktøj. 

På vores webshop finder du det helt rette værktøj til en god pris. Du kan købe et samlet værktøjssæt, så du har alt hvad du skal bruge undervejs i reparationen. Derudover finder du også batteri tape på vores side, som bruges til at opnå stabilitet i en reparation. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge til en batteri udskiftning, så ring endelig til os allerede i dag. 


Køb dit iPhone 12 Mini batteri til markedets bedste pris hos os

Hos Phone-Parts.dk kan du købe dit iPhone 12 Mini batteri til den bedste pris på markedet. Du er altid garanteret den bedste pris hos os på alle vores produkter, da vi kører med prismatch. Det betyder, at hvis du finder et batteri identisk til vores hos en anden dansk forhandler, men til en bedre pris, så matcher vi på prisen. Dette er din sikkerhed for, at du altid kan købe vores produkter billigst hos os. 

Derudover har vi udviklet en dynamisk pris robot, som sørger for, at alle de priser du ser på vores webshop, altid er de bedste priser på markedet. Du slipper derfor for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere på kryds og tværs. Det kan være noget uoverskueligt, men alt dette klarer vores pris robot for dig på forhånd. 


Har du spørgsmål til os? Vi står til rådighed alle ugens dage

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for hjælp midt i en batteri udskiftning, så tøv endelig ikke med at kontakte vores kundesupport. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar til at hjælpe dig, så du kommer godt igennem en reparation eller får besvaret dine spørgsmål bedst muligt. 

Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Du er også altid velkommen til at kontakte os via vores live chat-support, hvor du kan få hurtig og effektiv hjælp. Den har åben for spørgsmål både hverdage og weekender, så du altid kan komme i kontakt med os.