Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 12 Pro Max Reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A2342, A2410, A2412, A2411

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af tilbehør og dele til din iPhone 12 Pro Max. iPhone 12 Pro Max blev lanceret i 2020 sammen med iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12. Denne serie bød på ikke mindre end 4 splinternye iPhones. Apple har udskiftet det runde design tilbage til det mere firkantede design, som sidst kunne ses på en iPhone 5. Face ID følger med fra de tidligere generationer samt det populære dual-kamera system, som kom første gang på iPhone 11. iPhone 12 Pro Max er den største iPhone til dato med dens 6.7” skærm, så du vil kunne opleve billeder og videoer som aldrig før. 

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et bredt udvalg af iPhone 12 Pro Max reservedele, så du kan få fikset din iPhone, hvis uheldet er ude. Mange iPhone-brugere kender til en ødelagt iPhone skærm. Det er altid rigtig ærgerligt, fordi det kan være enormt dyrt, at få skiftet skærm hos en forhandler - især på de nyeste iPhones. Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi både iPhone 12 Pro Max skærm og iPhone 12 Pro Max batteri, hvis din iPhone en dag, trænger til en overhaling. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg, og find lige det tilbehør og de dele, du står og mangler.


1 til 50 af 71

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 50 af 71

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb beskyttelse til din iPhone 12 Pro Max og undgå fremtidige skader

Hos Phone-Parts.dk finder du både iPhone 12 Pro Max panserglas og iPhone 12 Pro Max covers, så du kan beskytte din iPhone på den helt rigtige måde. Selvom at alle kan reparerer deres iPhones derhjemme hurtigt og nemt, så er det ikke noget man har lyst til, at skulle gøre flere gange årligt. Det er altid rarest, når ens telefon virker og er så god som ny.

Derfor skal du købe noget ordentligt beskyttelse, så du undgår ødelagte skærme. Selvom at iPhone 12 Pro Max siges at have en ekstremt holdbar skærm, så kan uheldet stadig godt være ude og her vil et godt cover og et godt beskyttelsesglas kunne være din redning. 


Vi tilbyder stort udvalg af tilbehør og dele til iPhone 12 Pro Max hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk finder du alt hvad du skal bruge, for at gøre din iPhone 12 Pro Max så god som ny. Vi tilbyder vores dele, skærme og batterier i forskellig kvalitet og prisklasser, da vi ønsker at tilbyde lidt til enhver smag. Der er stor forskel på, hvad man ønsker at betale, for elektronik. 

I vores udvalg finder du både dele i OEM kvalitet og 100% originale dele. Vores originale dele er 1 - 1 med Apples egne dele, og er derfor i den høje ende rent prismæssigt. OEM delene er produceret af samme producent, som producerer Apples dele. Det er derfor et godt alternativ til de originale dele, hvis man elsker god kvalitet men også gerne vil lidt ned i prisen. 

Hos Phone-Parts.dk får du prisgaranti, så du altid kan være sikker på, at du kan købe dine dele til din iPhone 12 Pro Max, til den bedste pris hos os. Hvis du skulle finde dele identiske til vores, men hos en anden dansk forhandler og til en bedre pris, så matcher vi deres priser. Vi tilbyder de bedste produkter til de bedste og laveste priser på markedet, så alle altid kan reparere deres iPhones til billige priser. 


Har du brug for hjælp? Kontakt vores kundeservice i dag

Hvis du har spørgsmål til vores tilbehør eller dele til iPhone 12 Pro Max, så kontakt endelig vores kundeservice. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med kyndig hjælp og vejledning, så du får lige de dele, du står og mangler. Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os efter, at være så tilgængelige som muligt for vores kunder. Derfor kan du også kontakte os på flere forskellige måder, så du altid kan hente nem og hurtig hjælp. 

Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Hvis du sidder en weekend og har brug for hjælp, så kan du også benytte dig af vores live chat-support, hvor vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig hurtigt og effektivt.