10-15% rabat på alle ordre for nye og faste kunder.
+30-80% rabat med en special erhvervsaftale - Kontakt os i dag

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 999 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Kvalitet & god service
Dag-til-dag levering
Gratis levering
Dansk kundesupport & live chat

iPhone 12 Pro Max Batteri

Batteri til model nr. A2342, A2410, A2412, A2411

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af batterier til din iPhone 12 Pro Max. Vi tilbyder både batteri i 100% original kvalitet og i OEM kvalitet. Vores batteri i OEM kvalitet er produceret af sammen producent, som producerer Apples eget batteri. Det er derfor også det bedste alternativ til det 100% originale batteri. Vores 100% originale batteri er 1 - 1 med Apples eget batteri. Det er meget individuelt, hvad man ønsker af kvalitet. Hvis du gerne vil have et batteri i høj kvalitet, men til en lavere pris, så er et batteri i OEM kvalitet et godt bud. Nogle vælger altid 100% originalt batteri, skærm og dele af ren princip. 

I vores udvalg finder du iPhone 12 Pro Max batteri, iPhone 12 Pro Max skærm og iPhone 12 Pro Max reservedele til markedets bedste priser. Vi kører med prisgaranti og kan derfor altid garanterer dig, at du kan købe din iPhone batteri til den bedste pris her hos os. Alle iPhones kan på et tidspunkt trænge til et nyt batteri, når det gamle bliver “træt” og slidt. Det er til stor irritation, hvis ens iPhone ikke kan holde strøm ret længe. Derfor er det bare med at få udskiftet batteriet, så du kan forlænge levetiden på din iPhone! Gå på opdagelse i vores udvalg og spørg endelig, hvis der er noget du er i tvivl om.


5 vare(r)

5 vare(r)

Hvad skal du bruge for at skifte batteri på din iPhone 12 Pro Max?

Når du skal i gang med at skifte dit batteri på din iPhone 12 Pro Max, så frygt ej, det er slet ikke så svært som du måske tror! Det kræver lidt forskelligt udstyr, men ellers er det bare at følge en vejledning. På vores webshop finder du forskellige vejledninger på diverse reparationer, herunder også en batteri udskiftning. Du kan altså følge videoen step-by-step, så du kan se præcis, hvordan du udskifter et batteri på din iPhone. 

Du skal bruge det helt rigtige værktøj, når du skal reparere din iPhone 12 Pro Max. Hvis man går i gang med en iPhone reparation og bruger for stort værktøj, så kan man meget nemt risikerer at ødelægge både skruer og indmad på telefonen. På vores webshop finder du det helt rette værktøj, som kan bruges til de små skruer der nu engang er på iPhones. Derudover finder du også batteri tape, som også er en fordel at bruge i en batteri udskiftning. 


Hos Phone-Parts.dk kan du købe 100% originalt batteri til en skarp pris

Vi tilbyder både batteri, skærm og reservedele til iPhone 12 Pro Max i høj kvalitet. Du finder derfor også både reservedele og skærme i 100% original kvalitet, og naturligvis også batteri. Alle vores produkter bliver solgt til markedets bedste priser, da vi kører med prisgaranti. Vi kan derfor altid garanterer vores kunder den bedste pris på markedet. Hvis du skulle finde et identisk batteri til vores hos en anden dansk forhandler, men til en bedre pris, så matcher vi deres priser. 

Derudover slipper du også for at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere, da vi har klaret hele arbejdet for dig. Vores selvudviklede dynamiske pris robot sørger for, at alle de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste priser blandt alle forhandlere. 


Har du brug for hjælp til din batteri udskiftning? Kontakt os i dag

Hvis du har spørgsmål til din iPhone 12 Pro Max reparation, så kan du altid kontakte vores kundesupport. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med personlig rådgivning, så du kan føle dig i trygge hænder under din reparation. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Du er også altid velkommen til at benytte dig af vores live chat-support, hvis du skulle sidde og få brug for hurtigt svar. Den har åben både hverdage og weekender, så du altid kan få hjælp.