Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 12 Pro Max Reservedele

Reservedele til model nr. A2342, A2410, A2412, A2411

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af reservedele til iPhone 12 Pro Max. Vi tilbyder reservedele i forskellige kvaliteter, så der er til enhver smag. Der er stor forskel på hvad der foretrækkes, når der handles elektronik. Derfor ønsker vi også at tilbyde lidt til alles behov i forskellige kvaliteter og prisklasser. Alle iPhones kan på et tidspunkt trænge til en kærlig hånd, hvis man ønsker at forlænge levetiden på den. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere begynder at genbruge og reparere deres iPhones frem for at skifte dem ud med nye, da det er meget bedre for vores natur, at genbruge vores elektronik. 

Hos Phone-Parts.dk finder du alle de dele, du skal bruge, til din iPhone 12 Pro Max. Du finder alt lige fra ny højttaler til ny kameralinse, så din iPhone kan blive så god som ny igen. Derudover finder du også et udvalg af iPhone 12 Pro Max panserglas og iPhone 12 Pro Max covers, hvis du ønsker at passe lidt ekstra på din iPhone. En god beskyttelse kan vise sig at være en god investering, da du kan undgå mange ødelagte skærme i fremtiden. Gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af reservedele til iPhone 12 Pro Max og find lige de reservedele, som du står og mangler, for at få en iPhone så god som ny igen!


41 vare(r)

41 vare(r)

Kæmpe udvalg af reservedele til iPhone 12 Pro Max hos Phone-Parts.dk

I vores udvalg finder du et stort udvalg af reservedele til din iPhone 12 Pro Max. Vi tilbyder høj kvalitet og gennemtjekker vores produkter, inden de bliver sendt afsted til dig. Vi ser på det, som at vores kvalitet er din sikkerhed for et godt resultat, hvilket vi altid ønsker at du får. Derfor står vi også til rådighed alle ugens dage, hvis du skulle få brug for personlig rådgivning inden, under eller efter din reparation af din iPhone 12 Pro Max.

Du finder også diverse videoguides på vores webshop, hvor du følge en skærm udskiftning trin for trin, så du er sikker på at få gjort det korrekt. Hvis du skal reparere din iPhone, så er det vigtigt at du har det rette værktøj. Begynder du på en iPhone reparation med noget værktøj, der er alt for stort, så risikerer du at ødelægge skruerne på din iPhone. På vores webshop finder du det helt rigtige værktøj i den rigtige størrelse til en skarp pris, så undgår du at ødelægge indmaden eller skruerne under reparationen. 


Køb reservedele til iPhone 12 Pro Max til markedets bedste priser

Hos Phone-Parts.dk finder du alle vores reservedele til de bedste priser på markedet. Vi kan altid garanterer dig de bedste priser, da vi kører med prisgaranti. Det betyder, at hvis du skulle finde dele identiske til vores, men hos en anden dansk forhandler til en bedre pris end vores, så matcher vi deres priser. Derfor kan vi altid garanterer dig de bedste priser hos os. 

Derudover slipper du også for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere, for at finde reservedele til de bedste priser. Vi har nemlig udviklet en dynamisk pris robot, som sørger for at alle de priser, du ser på vores webshop, er de bedste priser på markedet i dag. Ofte kan det være noget uoverskueligt at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere, da der efterhånden findes mange forhandlere af udstyr til iPhones i dag. Vi har sørget for, at det bliver så nemt for dig at handle, som overhovedet muligt. 


Kontakt altid vores kundesupport, hvis du har brug for hjælp

Hvis du har spørgsmål til vores reservedele eller vores øvrige produkter, så kan du altid kontakte vores kundesupport. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med personlig rådgivning, så du kan føle dig i trygge hænder under din reparation af din iPhone. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Du kan også altid benytte dig af vores live chat-support, som er åben både hverdage og weekender.