Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 12 Pro Reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A2341, A2406, A2408, A2407

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af iPhone 12 Pro tilbehør og dele til skarpe priser. iPhone 12 Pro blev lanceret i 2020 sammen med iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 og iPhone 12 mini. I modsætning til iPhone 12 og iPhone 12 mini kan man ikke få iPhone 12 Pro i 64GB, men til gengæld kan du få den helt op til 512 GB. Kameraet på iPhone 12 Pro har fået en gevaldig opgradering, og du kan nu tage endnu smukkere billeder end før. Derudover er iPhone 12 Pro udstyret med A14 Bionic-chip, som er den hurtigste chip nogensinde i en smartphone. Derfor kører en iPhone 12 Pro også samtlige konkurrenter af banen. 

På den nye iPhone 12 Pro er skærmen mere holdbar end nogensinde. Skærmen er nemlig lavet af Apples nyudviklede “Ceramic Shield”, der er en ny skærmteknologi, som kombinerer nanokeramiske krystaller og glas. Hvis uheldet skulle være ude så finder du både iPhone 12 Pro skærm, iPhone 12 Pro covers samt iPhone 12 Pro panserglas i vores udvalg, så du er på den helt sikre side. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af iPhone 12 Pro reservedele samt iPhone 12 Pro batteri, så du altid kan reparere din iPhone til en god pris, og få den så god som ny igen. Alle iPhones batterier kan trænge til en udskiftning med tiden, da batterierne bliver trætte på et tidspunkt. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find lige det, du står og mangler til en god pris.


1 til 50 af 106

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 50 af 106

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kæmpe udvalg af tilbehør og dele til iPhone 12 Pro hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et bredt udvalg af tilbehør og dele til din iPhone 12 Pro. Vi forhandler alt lige fra ny højttaler til ny kameralinse, så uanset hvad din iPhone 12 Pro trænger til at få udskiftet, så kan du finde det her på vores webshop. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere begynder at reparere og genbruge deres iPhones, da det er bedre for vores natur at genbruge vores elektronik frem for at udskifte det med nyt hele tiden.

Derfor vil vi også stå til rådighed alle ugens dage, så du altid kan hente hurtig hjælp fra vores dygtige teknikere og medarbejdere, hvis du sidder fast i en reparation. Hvis man kan følge en vejledning, så kan man også skifte sin egen skærm, batteri m.m. På vores webshop finder du diverse videoguides, hvor du step-by-step bliver taget gennem en reparation. Hvis du alligevel skulle have spørgsmål, så kan du altid kontakte os. 


Vi tilbyder dele og tilbehør til markedets skarpeste priser

Når du skal købe nye dele eller nyt tilbehør til din iPhone 12 Pro, så kan du købe det hos os til markedets bedste pris. Det kan vi garanterer dig, fordi vi kører med prisgaranti. Det vil sige, at hvis du skulle finde nogle dele hos en anden dansk forhandler, som er identiske til vores dele men fås til en bedre pris, så matcher vi deres priser. Derfor kan du altid være sikker på, at du får dine dele og dit tilbehør til de bedste priser lige her på vores webshop.

Derudover slipper du nu også for, at skulle sidde og sammenligne forhandlere på kryds og tværs, for at finde frem til den forhandler, der sælger dele og tilbehør til iPhone 12 Pro til de bedste priser. Vores selvudviklede dynamiske pris robot sørger for, at de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste priser i forhold til vores konkurrenter. 


Har du brug for hjælp? Vi hjælper dig alle ugens dage

Hvis du har brug for hjælp til din iPhone reparation eller bare har spørgsmål til vores mange produkter, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport. Vi sidder klar alle ugens dage til at hjælpe og rådgive dig bedst muligt. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 08 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Du kan også altid skrive til vores live chat-support, hvis du mangler hurtig og effektiv hjælp - den har åben både hverdage og weekender.