Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 12 Reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A2172, A2402, A2404, A2403

Hos Phone-Parts.dk finder du alt hvad du skal bruge af tilbehør og dele til din iPhone 12. iPhone 12 blev lanceret i 2020 sammen med iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Mini. iPhone 12 er lavet i et elegant design, som er kombineret med et hav af nye funktioner, herunder 5G, A14 Bionic-chip, Super Retina XDR-skærm, Ceramic Shield m.m. Apple har udviklet den nye Ceramic Shield på skærmen, som er 4 gange så effektiv mod slag og tab på gulvet. Sammenlignet med den tidligere iPhone serie, så er iPhone 12 blevet både tyndere, mindre og lettere. Det er stadig en god størrelse skærm, men bare endnu mere elegant og fint i design. 

I vores udvalg finder du alt hvad du skal bruge, hvis din iPhone 12 trænger til en overhaling. Med tiden er der mange ting, der kan trænge til at blive udskiftet på en iPhone. Vi tilbyder både iPhone 12 skærm, iPhone 12 batteri og iPhone 12 reservedele, så du kan reparere din iPhone selv meget billigere end hos en forhandler. På vores webshop finder du også udførlige videoguides, hvor du step-by-step kan følge en reparation. Hvis du skulle blive i tvivl undervejs, så tøv ikke med at tage fat i vores kundesupport. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find lige det, du står og mangler til din iPhone 12.


1 til 50 af 114

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 50 af 114

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kæmpe udvalg af tilbehør og dele til iPhone 12 hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk har vi +75.000 produkter på vores side, så der er god chance for, at du kan finde lige det, du står og mangler til din iPhone 12. Vi ønsker at alle vores produkter lever op til en vis standard, derfor tjekker vi også vores produkter op til flere gange inden de sendes afsted til vores kunder. Vi tjekker dem når vi modtager dem, inden de lander på vores lager og igen inden vi afsender dem til kunden. Vi ser det, som at vores kvalitet er din sikkerhed for et godt resultat. 

I vores udvalg finder du også ekstra beskyttelse, hvis du vil gøre din iPhone 12 en ekstra tjeneste. Du finder både iPhone 12 covers og iPhone 12 panserglas på vores side, så du kan få den helt rette beskyttelse. En god beskyttelse vil i mange tilfælde spare dig for en eventuel skærm udskiftning eller lignende. 


Vi tilbyder markedets bedste priser på tilbehør og dele til iPhone 12

Hos Phone-Parts.dk kan du købe tilbehør og dele til iPhone 12 til markedets bedste priser. Vi tilbyder nemlig prisgaranti og kan derfor garantere dig den bedste pris. Hvis du skulle finde en del identisk til vores hos en anden dansk forhandler, men til en bedre pris, så matcher vi deres priser. Derfor kan du altid være sikker på, at vi tilbyder den laveste og bedste pris på markedet. 

Derudover slipper du også for, at sidde og sammenligne priser mellem forskellige forhandlere i håb om at finde den bedste pris. Vores selvudviklede dynamiske pris robot sørger for, at de priser du ser på vores webshop altid er de bedste priser på markedet. Du kan derfor slippe for en masse forarbejde og bare læne dig tilbage - vores pris robot klarer det hele for dig på forhånd. 


Har du spørgsmål? Vi hjælper dig alle ugens dage

Hvis du har spørgsmål til vores tilbehør, dele eller øvrige produkter så kontakt endelig vores kundesupport. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder klar med personlig rådgivning, så du kan få besvaret dine spørgsmål og få hjælp under en reparation. Vi ønsker at være så tilgængelige som muligt for vores kunder, og derfor kan du også kontakte os på flere forskellige måder. 

Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Du kan også skrive til vores live chat-support, som du finder på vores hjemmeside nederst i højre hjørne. Den har åben både weekender og hverdage, så du altid kan hente hurtig og effektiv hjælp hos os.