Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 12 Reservedel

Reservedele til model nr. A2172, A2402, A2404, A2403

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af reservedele til iPhone 12 til skarpe priser. Vi tilbyder reservedele i forskellig kvalitet i forskellige prisklasser, så der er til enhver smag. Det er meget individuelt, hvad der foretrækkes, når det handler om køb af elektronik. Nogle foretrækker 100% originale reservedele, hvorimod andre er fint tilfredse med høj kvalitet til en lidt lavere pris. Vi tilbyder lidt af hvert, så du helt sikkert kan finde det, der passer til dit behov. Hvis du er i tvivl om hvilke reservedele du skal købe, så kontakt endelig vores kundesupport. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål på bedste vis. 

Alle iPhones kan trænge til en overhaling på den ene eller den anden måde. Med tiden er der måske en skærm eller et batteri, der trænger til en udskiftning. I vores udvalg af reservedele finder du alt lige fra ny højttaler til ny kameralinse. Uanset hvad der skal skiftes på din iPhone 12, så er der god chance for at du kan finde det her hos os. Du vil spare både tid og penge på at reparere din iPhone 12 selv frem for at få det gjort hos en forhandler. Alle kan reparere en iPhone, hvis blot de har en god vejledning ved hånden. På vores webshop finder du guides, hvor du step-by-step kan følge diverse reparationer. Gå endelig på opdagelse i vores brede udvalg og find lige de dele, din iPhone 12 står og mangler.


43 vare(r)

43 vare(r)

Kæmpe udvalg af reservedele til iPhone 12 hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk finder du alle dine reservedele til iPhone 12 til skarpe priser. Vi ønsker at flere og flere begynder at reparere og genbruge deres iPhones, da det er langt bedre for vores natur, hvis vi genbruger vores elektronik. Derfor forsøger vi også at gøre det så let for dig som muligt, at reparere din iPhone på egen hånd. Vi står derfor også til rådighed både inden, under og efter din reparation, så du altid kan hente kyndig hjælp og rådgivning. 

Hvis du gerne vil undgå alt for mange reparationer, så finder du også både iPhone 12 covers og iPhone 12 panserglas i vores udvalg, så du kan få en god beskyttelse på din telefon. Et godt cover og et godt beskyttelsesglas vil i mange tilfælde kunne redde dig fra en smadret skærm og samtidig spare dig en masse penge i længden. 


Køb reservedele til iPhone 12 til markedets bedste priser hos os

På vores webshop tilbyder vi +75.000 produkter til de bedste priser på markedet. Vi tilbyder nemlig prisgaranti, som gør at vi kan garanterer dig den bedste pris hos os. Hvis du skulle finde en del identisk til vores hos en anden dansk forhandler, men til en lavere pris, så matcher vi på deres priser. Derfor kan du altid være sikker på at vi sælger reservedele til iPhone 12 til de bedste priser på det danske marked.

Derudover slipper du også for at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere, for at finde frem til den bedste pris, da vores pris robot klarer arbejdet for dig! Vores selvudviklede dynamiske pris robot sørger for at alle de priser, du ser på vores webshop, er de laveste og bedste priser på tværs af alle konkurrenter. Du kan derfor blot læne dig tilbage og købe dine reservedele til din iPhone 12 hos os til de bedste priser. 


Har du spørgsmål? Vi står altid klar til at hjælpe dig

Hos Phone-Parts.dk forsøger vi altid på at være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt. Derfor kan du også kontakte os alle ugens dage på flere forskellige måder. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Hvis du sidder en lørdag eller søndag og har brug for hurtig hjælp, så kan du også skrive til vores live chat-support funktion, som findes nederst i højre hjørne på vores hjemmeside. Der sidder vi altid klar til at besvare dine spørgsmål bedst muligt.