Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 12 Skærm

iPhone skærme fra NCC

Skærm til model nr. A2172, A2402, A2404, A2403

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af skærme til iPhone 12. Vi tilbyder skærme i forskellig kvalitet og forskellige prisklasser, da vi ønsker at tilbyde lidt til enhver smag. Det er altid individuelt hvad man foretrækker, når det kommer til køb af elektronik. Derfor finder ud både skærme i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet i vores udvalg.

Mange har efterhånden prøvet at stå med en smadret skærm på en iPhone. Mange har også betalt forhandlere for at skifte skærmen, hvilket kan være en dyr fornøjelse. Hvis du vil spare både tid og penge, så køb din skærm hos os og skift den selv. Det tager kun 30-40 minutter at skifte en skærm på en iPhone og hvis bare man har den rigtige vejledningen ved hånden, så kan alle skifte en iPhone skærm korrekt.

Hvis du har prøvet at stå med en smadret skærm lidt for ofte og gerne vil undgå dette fremover, så finder du også både iPhone 12 covers og iPhone 12 panserglas på vores webshop. Med god beskyttelse kan man undgå langt de fleste uheld og dermed også spare en del penge i længden. Gå endelig på opdagelse i vores brede udvalg og find lige det, du står og mangler til din iPhone 12.

 

10 vare(r)

10 vare(r)

Hvad skal du bruge for at skifte din skærm på iPhone 12?

Når du skal i gang med at skifte din skærm på din iPhone 12, så er det vigtigt at du bruger det rette værktøj. Hvis du går i gang med at skrue på alle de små skruer, der findes på en iPhone, med noget alt for stort værktøj, så er der stor risiko for at du ødelægger skruerne. På vores webshop finder du et samlet værktøjssæt, som indeholder alt det værktøj, du skal bruge for at kunne skifte en iPhone skærm. Derudover kan det bruges til alle iPhones, iPads og Android enheder, hvis der er andet, der har behov for en reparation. 

Udover det rette værktøj, så finder du også skærm tape på vores webshop, som bruges til at opnå stabilitet og tæthed under en skærm udskiftning. Hvis du skulle blive i tvivl inden, under eller efter reparationen, så kontakt endelig vores kundesupport. Vores medarbejdere og teknikere sidder klar med personlig rådgivning, så du kan få skiftet skærmen helt korrekt. 


Køb 100% original skærm til markedets bedste pris hos Phone-Parts.dk

I vores udvalg finder du både skærme i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Vores skærm i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne skærme. Vores 100% originale skærme er 1 - 1 med Apples egne skærme, hvilket er et krav for mange. Hvis du gerne vil have en skærm i høj kvalitet, men til en lidt lavere pris, så er en skærm i OEM kvalitet et godt bud. Det er det bedste alternativ til den originale skærm. 

Hos os slipper du for at sidde og sammenligne priser på iPhone 12 skærme mellem forhandlere, for at finde den bedste pris. Vores selvudviklede dynamiske pris robot sørger for, at alle de priser du ser på vores webshop, altid er de bedste og laveste på markedet. Vi kører nemlig også med prisgaranti, hvilket er din garanti for at du kan købe din skærm, reservedele eller andet til de bedste priser her på vores webshop. 


Har du brug for hjælp til din iPhone 12 skærm udskiftning? Ring til os

Hvis du er i tvivl om hvilken skærm du skal købe eller har brug for hjælp til din reparation, så ring endelig til os med det samme. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt igennem skærm udskiftningen, så du får det gjort helt rigtigt. Vi ønsker altid at vores kunder kommer godt igennem deres reparationer, derfor ønsker vi også at være så tilgængelige som muligt. 

Du kan derfor både ringe til os på telefon +45 71 74 77 06, skrive til os på mail til support@phone-parts.dk eller skrive til vores live chat-support. Den er åben både weekender og hverdage, så du altid kan hente hurtig og effektiv hjælp.