Få flere gratis fordele når du handler ved os.
Nye og faste kunder får 7 - 13% rabat! Specialaftale med +20% rabat!

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 499 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Kvalitet & service til lave priser!
Dag-til-dag levering
 Gratis fragt over 499 kr.
Dansk kundesupport & live chat

iPhone 6 Plus Reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A1522, A1524, A1593

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af tilbehør og dele til iPhone 6 Plus. Da iPhone 6 Plus og iPhone 6 landede på markedet, var de begge en stor succes på alle måder. iPhone 6 Plus byder på mange store forbedringer fra den forrige generation. Det nye design overraskede positivt verden over, og der kom større skærme, som forbrugere havde efterspurgt. Da iPhone 6 Plus og iPhone 6 udkom, var det Apples mest attraktive telefon rent visuelt. iPhone 6 Plus kom på markedet i 2014 og i dag sidder der stadig en del med en iPhone 6 Plus i hånden, selvom at produktionen af iPhone 6 Plus sluttede i 2016.

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af iPhone 6 Plus reservedele, så du kan finde alt hvad du skal bruge, for at forlænge levetiden på din iPhone. Hvis du har betalt dyre domme før i tiden for, at få repareret din skærm eller få udskiftet dit batteri, så finder du både iPhone 6 Plus batteri og iPhone 6 Plus skærm i vores udvalg til skarpe priser. Alle kan foretage en iPhone reparation, hvis blot de har en god vejledning. På vores webshop finder du super nemme og gode video guides og vejledninger til diverse iPhone reparationer. 

 

1 til 50 af 59

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 50 af 59

Side:
  1. 1
  2. 2

Kæmpe udvalg af tilbehør og dele til iPhone 6 Plus hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et bredt sortiment af tilbehør og dele i forskellige prisklasser og kvaliteter, da vi ønsker at ramme en bred smag. Der er forskellige prioriteter, når det kommer til køb af elektronik. 

Vi tilbyder dele til iPhone 6 Plus i både OEM kvalitet og 100% original kvalitet. Vores dele i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele. Det er derfor også det bedste alternativ til de originale dele, og perfekt til dig, der elsker god kvalitet, men gerne vil lidt ned i pris. Vores originale dele er 1 - 1 med Apples egne dele, hvilket er at foretrække for mange. 

Hvis du efterhånden har prøvet at stå med en smadret skærm på din iPhone et par gange, så kan du også finde kvalitets beskyttelse i vores udvalg. Vi tilbyder både iPhone 6 Plus covers og iPhone 6 Plus panserglas til skarpe priser. En god beskyttelse vil kunne forhindre mange ødelagte iPhone skærme i fremtiden.


Vi tilbyder de bedste priser på markedet på tilbehør og dele til iPhone 6 Plus

Hos Phone-Parts.dk kan du købe dine dele og dit tilbehør til din iPhone 6S til de bedste priser på markedet. Vi tilbyder nemlig prisgaranti, så du altid kan være sikker på, at de laveste og bedste priser, er at finde på vores webshop. Vores selvudviklede dynamiske pris robot vil sørge for, at de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste og laveste priser på markedet. 

Du slipper altså for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere, for at finde frem til den, der sælger tilbehør og dele til iPhones til den bedste pris. Det kan efterhånden være noget uoverskueligt med alle de forhandlere af iPhone tilbehør og dele, der findes på markedet i dag. Vores pris robot klarer heldigvis alt dette for dig på forhånd.


Har du spørgsmål? Vi hjælper dig både weekender og hverdage

Hvis du er i tvivl om hvilke dele eller hvilket tilbehør, du skal købe til din iPhone 6 Plus, så står vi klar til at hjælpe dig. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål på bedste vis samt hjælpe dig, hvis du er i tvivl under en reparation. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt. Derfor kan du også kontakte os alle ugens dage, på flere forskellige måder. 

Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive til vores mail support@phone-parts.dk. Du kan også benytte vores live chat-support, som er at finde nederst i højre hjørne her på siden. Den har åben både weekender og hverdage, så du altid kan komme i kontakt med os og få svar på dine spørgsmål. 


Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065