7-13% rabat på alle ordre for nye og faste kunder.
+20% rabat med en special erhvervsaftale - Kontakt os i dag

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 999 kr. eller mere, og få gratis fragt.

DK´s BEDSTE priser med prismatch!
Dag-til-dag levering
Gratis levering
Dansk kundesupport & live chat

iPhone 6 Plus Batteri

Batteri til model nr. A1522, A1524, A1593

Leder du efter et nyt batteri til din iPhone 6S Plus? I vores udvalg finder du batteri til iPhone 6S Plus i forskellig kvalitet og prisklasse. Vi ved at der er forskellige præferencer, når det kommer til valg af iPhone dele og elektronik generelt. Derfor ønsker vi at tilbyde et bredt udvalg, hvor alle kan finde noget, der passer til deres behov. I vores udvalg finder du både batteri til iPhone 6S Plus i OEM kvalitet og 100% original kvalitet. Batteri i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne batterier. Det er derfor et super godt alternativ til det originale batteri, hvis man ønsker en lavere pris. Vores 100% originale batterier er 1 - 1 med Apples egne batterier, og derfor også lidt dyrere. 

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af iPhone 6S Plus reservedele, så du kan finde alt hvad du skal bruge, for at give din iPhone en overhaling. Alle iPhones trænger på et tidspunkt til et batteriskift eller en skærm udskiftning, hvis man ønsker en længere levetid. Du finder også iPhone 6S Plus skærm på vores webshop, hvis din iPhone skal have den helt store overhaling. Selv de helt små reparationer, kan forvandle en iPhone til ny. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find lige det, din iPhone 6S Plus mangler.

2 vare(r)

2 vare(r)

Hvad skal du bruge til en batteri udskiftning på din iPhone 6S Plus?

Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere begynder at reparerer og genbruge deres iPhones, da det er meget bedre for vores natur, hvis vi genbruger vores elektronik generelt. Hvis du har valgt at give dig i kast med at skifte dit batteri på din iPhone 6S Plus, så er der noget udstyr, som du skal have købt inden du går i gang. Man skal ikke bruge ret meget udstyr, for at foretage en batteri udskiftning, men det er vigtigt, at det er det rette udstyr. 

Du skal kun bruge et nyt batteri, værktøj og batteri tape til din reparation. Det er vigtigt at man køber det rette værktøj, så man ikke skruer på de små skruer med alt for stort værktøj. Alle de små skruer på en iPhone kan nemt gå i stykker, hvis man bruger for stort værktøj. På vores webshop finder du både batteri tape og værktøjskasse til lave priser. Vi tilbyder et samlet værktøjssæt, som indeholder alt hvad du skal bruge til din reparation. 


Køb dit iPhone 6S Plus batteri til en skarp pris hos Phone-Parts.dk

Hvis du køber dit iPhone batteri hos os, så er du altid garanteret den bedste pris på markedet. Vi tilbyder nemlig prisgaranti, hvilket betyder at vores priser altid vil være de laveste og bedste på markedet i dag. Hvis du skulle finde et batteri identisk til vores hos en anden forhandler, men til en meget bedre og lavere pris, så matcher vi deres priser. 

Du undgår dog at skulle sidde og sammenligne forhandlere og deres priser, fordi vores selvudviklede dynamiske pris robot klarer arbejdet for dig. Vores pris robot sørger for at alle de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste priser på markedet. 


Har du brug for hjælp til din reparation? Vi står til rådighed alle dage

Hvis du er i tvivl om hvilket batteri du skal købe eller spørgsmål til vores øvrige produkter, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål på bedste vis samt vejlede dig igennem en iPhone reparation. Vi ønsker at være tilgængelige for vores kunder og derfor kan du også hente hjælp hos os alle ugens dage. Ring til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv en mail til support@phone-parts.dk. Vores live chat-support er åben både hverdage og weekender.