Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 6 Plus Skærm

iPhone skærme fra NCC

Skærm til model nr. A1522, A1524, A1593

Er du på udkig efter en ny skærm til din iPhone 6S Plus? Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi skærme til iPhone 6S Plus i høj kvalitet. Vi fører et varieret udvalg af kvalitet og i forskellige prisklasser, da vi ønsker at tilbyde lidt til enhver smag. Efterhånden har mange prøvet at stå med en ødelagt iPhone skærm, og oplevet hvor dyrt det kan være, at få skiftet den hos en forhandler. Derfor er der også opstået en nærmest fælles skræk, når en iPhone lander på gulvet. Hos Phone-Parts.dk finder du skærme til lave priser, som er i både OEM kvalitet og 100% original kvalitet. Alle kan skifte en iPhone skærm, hvis blot de har en god vejledning ved hånden. Du spare både tid og penge på at gøre det selv. 

Hos Phone-Parts.dk finder du diverse guides og vejledninger til reparationer af iPhones. Hvis du undervejs skulle blive i tvivl, så kontakt endelig vores kundeservice. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig undervejs. Hvis du bare er ved at være godt træt af, at tabe din iPhone på gulvet og stå med en ødelagt skærm, så tilbyder vi også både iPhone 6S Plus covers og iPhone 6S Plus panserglas. Med god beskyttelse kan man undgå mange ødelagte skærme i fremtiden. Gå på opdagelse i vores udvalg og find den skærm, som din iPhone 6S Plus trænger til, for at blive så god som ny. 

 

 

 

3 vare(r)

3 vare(r)

Vi tilbyder skærm til iPhone 6S Plus i høj kvalitet til lave priser

I vores udvalg finder du skærme til iPhone 6S Plus i højeste kvalitet. Vi tilbyder både skærme i OEM kvalitet og 100% original kvalitet. Vores originale skærme er 1 - 1 med Apples egne skærme og derfor også den dyreste i vores udvalg. Vores skærm i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egen skærm. Det er derfor også det bedste alternativ til en original skærm, men til en lavere pris. 

Alle vores skærme og øvrige produkter kan du købe til markedets bedste priser hos os. Vi tilbyder prisgaranti, og du er derfor garanteret den bedste pris hos os. Vores selvudviklede dynamiske pris robot går ind og sørger for, at alle de priser, du ser på vores webshop, er de bedste og laveste priser på markedet i dag. Hvis du skulle finde vores produkter hos anden dansk forhandler til en bedre pris, så matcher vi deres priser. 


Hvad skal du bruge til skærm reparationen af din iPhone 6S Plus?

Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere begynder at genbruge og reparerer deres iPhones frem for at udskifte dem, da det er bedre for vores natur og miljø at genbruge elektronik. Hvis du har besluttet dig for, at give dig i kast med en skærm udskiftning derhjemme, så er det vigtigt, at du har det rigtige udstyr. Man skal ikke bruge ret meget udstyr, for at foretage en skærm udskiftning og så tager det kun omkring 30-40 minutter. 

Alle skruer på iPhones er meget små, derfor skal du også bruge noget småt værktøj. På vores webshop finder du både det rigtige værktøj og det rigtige skærm tape, som bruges for at opnå tæthed og stabilitet under en skærm reparation. Hvis du går i gang med noget værktøj, som er alt for stort, så risikerer du at ødelægge skruerne og dermed din iPhone. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os endelig, så hjælper vi dig godt i gang.


Vi har åben for kundeservice alle hverdage og weekender

Hos Phone-Parts.dk kan du kontakte os i alle ugens dage, både hverdage og weekender. Vi forsøger altid på at være så tilgængelige som muligt for vores kunder, og derfor kan du også kontakte os på flere forskellige måder. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Du er også altid velkommen til at skrive til vores live chat-support, som er åben både weekender og hverdage. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med personlig rådgivning og hjælp til dig.