Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 6S Plus Reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A1634, A1687, A1699

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af tilbehør og dele til iPhone 6S Plus. iPhone 6S Plus blev udgivet sammen med iPhone 6S i 2015. iPhone 6S Plus indeholder en A9-chip og Apple overraskede endnu en gang med et meget lækkert design. Skærmen på iPhone 6S Plus er 5,5” og er udstyret med en Retina-skærm med 3D Touch. På iPhone 6S Plus slipper man for, at låse sin iPhone op med pinkode, da den i stedet har en indbygget fingeraftrykslæser placeret i Hjem-knappen. Derudover er den udstyret med det nye iOS 11 styresystem, som gør hele oplevelsen nemmere og hurtigere. iPhone 6S Plus og iPhone 6S var iPhones, som mange havde høje forventninger til, som også blev indfriet. 

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et bredt sortiment af iPhone 6S Plus reservedele. Du finder tilbehør og dele her på siden i forskellige kvaliteter og prisklasser, så der er til enhver smag. I vores udvalg finder du både iPhone 6S Plus skærm og iPhone 6S Plus batteri, hvis din iPhone trænger til den helt store forvandling. Du finder dele i både 100% original kvalitet og i OEM kvalitet. Derudover finder du også alt hvad du skal bruge, for at kunne udfører en iPhone reparation derhjemme. Du vil spare båd tid og penge på at gøre det selv, og vi står klar til at hjælpe dig, hvis du bliver i tvivl undervejs. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find de dele eller det tilbehør, som din iPhone 6S Plus står og mangler.

1 til 50 af 59

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 50 af 59

Side:
  1. 1
  2. 2

Phone-Parts.dk tilbyder prisgaranti og et kæmpe udvalg af dele og tilbehør

Hos Phone-Parts.dk finder du alt hvad du skal bruge af tilbehør og dele til din iPhone 6S Plus. Vi kører med prismatch og kan derfor altid garanterer vores kunder de bedste priser hos os. Hvis du finder dele identiske til vores hos en anden dansk forhandler, som sælger dem til en lavere pris end os, så matcher vi deres priser. Derudover vil vores selvudviklede dynamiske pris robot sørge for, at alle de priser, du ser på vores webshop, er de bedste priser på markedet. Du slipper derfor for, at skulle sammenligne priser mellem forhandlere, for at finde den forhandler, der sælger iPhone 6S Plus reservedele til den laveste pris. 


Vi tilbyder iPhone 6S Plus dele i OEM kvalitet og 100% original kvalitet

I vores udvalg finder du dele til din iPhone 6S Plus i høj kvalitet. Vi tilbyder både reservedele i OEM kvalitet og 100% original kvalitet. Vores dele i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele. Det er derfor det bedste alternativ til de originale dele og perfekt til dig, der er den mere prisbevidste køber. Vores 100% originale dele er 1 - 1 med Apples egne dele, og er derfor også det dyrere. 

Der er forskellige præferencer, når det kommer til iPhones og elektronik generelt. Mange køber altid 100% originale dele af princip, hvor andre næsten ikke kan se eller er ligeglade med forskellen. Hvis du er i tvivl om, hvilke dele du skal købe til din iPhone 6S Plus, så kontakt endelige vores kunderservice. 


Du kan få kyndig vejledning og hjælp i alle ugens dage

Hvis du har et spørgsmål til vores tilbehør og dele til iPhone 6S Plus eller vores øvrige produkter, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med personlig rådgivning og hjælp, så du kan finde de helt rigtige dele til din iPhone. Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os altid på at være så tilgængelige som mulige for vores kunder, og derfor kan du også kontakte os på flere forskellige måder.

Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Hvis du sidder en weekend og har brug for hurtig og effektiv hjælp, så kan du også skrive til vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne på vores webshop. Den har åben både hverdage og weekender, så du altid kan få hjælp.