Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 6S Plus Batteri

Batteri til model nr. A1634, A1687, A1699

Hos Phone-Parts.dk finder du et udvalg af batterier til iPhone 6S Plus. Alle iPhone batterier trænger til en udskiftning på et tidspunkt, fordi det bliver slidt og “træt”. Hvis du går og er ved at være rigtig træt af, at din iPhone aldrig kan holde strøm, så finder du løsningen her. Du kan nemlig sagtens selv skifte dit iPhone 6S Plus batteri - uden du behøver at betale en forhandler, for at gøre det. Det er nemlig meget billigere og hurtigere at gøre det selv. Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af iPhone 6S Plus tilbehør & dele, hvor du finder alt hvad du skal bruge til en batteri udskiftning. Alle kan foretage en iPhone reparation. Det handler bare om at have en god og udførlig guide med sig undervejs. 

På vores website finder du videoguides, hvor du kan se hvordan en batteri udskiftning foregår. Hvis du er i tvivl, så kontakt endelig vores kundeservice, som står klar til at hjælpe dig. Når du skal købe dit iPhone 6S Plus batteri, så vil du opdage, at vi forhandler batterier i forskellige kvaliteter og prisklasser. Vi tilbyder både batteri i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker, og derfor tilbyder vi også lidt af hvert. Gå endelig på opdagelse i vores spændende udvalg og find batteriet til din iPhone 6S Plus.


4 vare(r)

4 vare(r)

Vi tilbyder batteri til iPhone 6S Plus i OEM og 100% original kvalitet

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi forskellige batterier til iPhone 6S Plus i forskellige prisklasser. Vi tilbyder både batteri i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Vores batteri i OEM kvalitet er det bedste alternativ til det originale batteri, hvis du søger en lidt billigere model. Batteri i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne batteri. Vores 100% originale batteri er dyrere, men det er også 1 - 1 med Apples eget batteri. 

Hos Phone-Parts.dk gennemtjekker vi vores produkter grundigt op til flere gange, inden de lander hos vores kunder. Vi ønsker at tilbyde produkter, der lever op til en vis standard. Derfor gør vi et stort arbejde ud af, at kvalitetstjekke vores produkter. Vi ser på det, som at vores kvalitet er din sikkerhed for et godt resultat - hvilket vi naturligvis ønsker. 


Køb batteri til iPhone 6S Plus til skarpe priser hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi prismatch, og derfor kan vi også garanterer dig den bedste pris på markedet. Hvis du finder et batteri identisk til vores, men til en bedre pris, hos en anden dansk forhandler, så matcher vi deres priser. Derfor kan du altid være sikker på, at du kan købe dit iPhone 6S Plus batteri til den bedste pris hos os.

Vores selvudviklede pris robot går ind og sørger for, at alle de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste priser på markedet lige nu. Du slipper derfor for at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere, da vores pris robot har klaret arbejdet for dig. 


Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Kontakt os i dag

Hvis du har spørgsmål til iPhone 6S Plus batteri eller vores øvrige produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi ønsker at være så tilgængelige som overhovedet muligt for vores kunder, så hvad end det er spørgsmål eller hjælp til en reparation du søger, så sidder vores dygtige medarbejdere og teknikere klar til at hjælpe dig alle ugens dage.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Hvis du sidder og mangler hjælp på en weekend, så kan du skrive til vores live chat-support, som er åben både hverdage og weekender.