Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 6S Reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A1633, A1688, A1700

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af tilbehør og dele til din iPhone 6S. Da iPhone 6S og den større model, iPhone 6S Plus, kom på markedet i september 2015, blev de begge hurtigt en stor succes. I dag er begge modeller helt fjernet fra serien, hvilket de blev i forbindelse med udgivelsen af iPhone XS i 2018. iPhone 6S er en kraftfuld telefon, som stadig den dag i dag, vil kunne konkurrerer med de nyeste iPhones fra Apple. Der skete et stort teknologisk skift fra iPhone 6 til iPhones 6S. iPhone 6S har blandt andet fået en stærkere processor, som siges at være 70% hurtigere end forgængeren. Den nye funktion 3D Touch blev også lanceret i forbindelse med iPhone 6S. Mange har stadig en iPhone 6S, selvom den er taget ud af serien. 

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af iPhone 6S reservedele til skarpe priser. Hvis din iPhone 6S trænger til en overhaling, så finder du alt hvad du skal bruge i vores udvalg af dele og tilbehør til iPhone 6S. Du finder både iPhone 6S skærm og iPhone 6S batteri i høj kvalitet til gode priser. Alle kan skifte en skærm eller et batteri på deres iPhone, hvis bare de har en god vejledning ved hånden. På vores webshop finder du både videoguides og vejledninger, som kan fører dig godt igennem en iPhone reparation. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find lige de tilbehør og dele, som din iPhone 6S trænger til, for at blive så god som ny.


1 til 50 af 78

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 50 af 78

Side:
  1. 1
  2. 2

Stort udvalg af iPhone 6S tilbehør og dele i høj kvalitet hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk finder du tilbehør og dele i forskellige kvaliteter og prisklasser, da vi ønsker at tilbyde lidt til enhver smag. Det er meget forskelligt, om det er kvalitet eller pris, der bliver vægtet højest, når der købes elektronik. Derfor tilbyder vi tilbehør og dele til både den kvalitetsbevidste køber og prisbevidste køber. I vores udvalg finder du både dele i OEM kvalitet og 100% original kvalitet. Vores dele i 100% original kvalitet er 1 - 1 med Apples egne dele. Vores dele i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele. Det er derfor et godt alternativ til de originale dele, hvis du gerne vil lidt ned i pris. 

Du kan altid være sikker på, at dine produkter er i høj kvalitet, når du køber hos os. Vi gennemtjekker nemlig vores produkter flere gange inden de bliver sendt afsted til vores kunder. Vores kvalitet er din sikkerhed for et godt resultat, hvilket vi naturligvis ønsker. Derfor bruger vi også meget tid på at kvalitetstjekke vores produkter i flere omgange. 


Køb tilbehør og dele til iPhone 6S og forlæng din iPhones levetid

Hos Phone-Parts.dk ønsker vi, at flere genbruger deres iPhones frem for at udskifte dem med nye, da det er meget bedre for vores natur at genbruge vores elektronik. I vores udvalg finder du både iPhone 6S panserglas og iPhone 6S covers, hvis du er træt af en ødelagt skærm og bare gerne vil undgå for mange reparationer på kort tid. Det er ikke helt billigt, at få repareret en iPhone skærm hos en forhandler, og derfor bliver mange også enormt ærgerlige, hvis deres skærm bliver smadret. Du kan mange gange undgå en ødelagt skærm ved at bruge den rette beskyttelse.

Ofte skal der ikke ret meget til, for at få en iPhone til at føles så god, som ny igen. Om det er en ødelagt højtaler, vibrator eller noget helt tredje, der trænger til udskiftning, så kan selv den mindste reparation forlænge levetiden markant på en iPhone. På vores webshop finder du både det helt rigtige værktøj og tape, der skal bruges i forbindelse med iPhone reparationer, til gode priser. Spørg os endelig, hvis du er i tvivl om noget! 


Har du spørgsmål? Kontakt os i alle ugens dage

Hos Phone-Parts.dk forsøger vi altid at være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt. Derfor kan du også komme i kontakt med os på flere forskellige måder. Hvis du er i tvivl om hvilke dele eller hvilket tilbehør, du skal du skal bruge eller har brug for hjælp til en reparation, så sidder vores dygtige medarbejdere og teknikere altid klar til at hjælpe dig på bedste vis. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Du kan også altid skrive til vores live chat-support, som har åben både weekender og hverdage.