Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 6S Skærm

iPhone skærme fra NCC

Skærm til model nr. A1633, A1688, A1700

Er du på udkig efter en ny skærm til din iPhone 6S? Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et kvalitetssikkert udvalg af skærme til iPhone 6S. Mange har efterhånden stået med en ødelagt iPhone skærm, og mærket en rigtig ærgerlig følelse. Det er nemlig dyrt at få skiftet iPhone skærm hos en forhandler, og mange har ikke kastet sig over opgaven selv. Hos Phone-Parts.dk kan du købe en iPhone 6S skærm til en god pris og skifte den selv derhjemme. Det vil spare dig både tid og penge - og alle kan skifte en skærm på en iPhone. Det handler bare om, at have en god vejledning ved sin side. I vores udvalg finder du skærme i både OEM kvalitet og 100% original kvalitet. Vi tilbyder kvalitet og priser til enhver smag. 

Vi fører et bredt udvalg af iPhone 6S reservedele, og du kan derfor finde alt, hvad du skal bruge til en skærm udskiftning, her hos os. Hvis du er træt af, at gå rundt med en ødelagt skærm lidt for ofte, så tilbyder vi også iPhone 6S covers og iPhone 6S panserglas. En god beskyttelse kan være din store redning mange gange fremover. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os endelig - vi står klar til at hjælpe dig. Gå på opdagelse i vores udvalg og find din nye skærm til din iPhone 6S. 

7 vare(r)

7 vare(r)

Hvad skal du bruge til at skifte skærmen på din iPhone 6S?

Når du skal til at skifte skærmen på din iPhone 6S, så gælder det om at have fat i det rigtige værktøj. Hvis man går i gang med en iPhone reparation, om det er et nyt batteri, en ny skærm eller noget helt tredje, så skal man have fat i det rigtige værktøj. Alle skruer på en iPhone er meget små og derfor skal man også bruge værktøj, der er meget småt.

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi forskelligt værktøj, heriblandt også et samlet værktøjssæt, som indeholder alle de dele, som du vil få brug for under en reparation. Du skal derfor ikke være bekymret for, om du pludselig vil mangle noget vigtigt værktøj undervejs. Derudover finder du også skærm tape i vores udvalg, som bruges i en skærm udskiftning, for at opnå tæthed og stabilitet mellem skærm og telefon. Til sidst, skal du bare bruge en ny iPhone skærm. 

Hos Phone-Parts.dk finder du både videoguides og vejledninger, så du kan se hvordan man foretager en skærm udskiftning eller anden reparation. Du bliver ført step-by-step igennem reparationen, men hvis du alligevel har nogle spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du får gjort det rigtigt. 


Køb 100% original skærm til iPhone 6S til skarpe priser hos os

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi skærme i forskellige kvaliteter og prisklasser, så der er til enhver smag. Der er ofte forskellige præferencer, når det kommer til valg af elektronik. Hos os finder du både skærme til den prisbevidste køber og skærme til den kvalitetsbevidste køber. Vi tilbyder 100% originale skærme, som er 1 - 1 med Apples egne skærme. Det er derfor også den dyreste skærm, vi forhandler. Hvis du leder efter et billigere alternativ, så er vores skærme i OEM kvalitet helt klar det bedste alternativ til de originale skærme. Vores skærme i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne skærme. 

Vi kører med prismatch, og kan derfor altid garanterer dig de bedste priser på markedet. Hvis du finder en identisk skærm til vores hos en anden dansk forhandler, men til en meget bedre pris end vores, så matcher vi på deres priser. Derfor kan vi altid garanterer, at du kan købe din iPhone 6S skærm og reservedele til de bedste og laveste priser, her hos os.