Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 7 Plus reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A1661, A1784, A1785

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af tilbehør og dele til iPhone 7 Plus. iPhone 7 Plus blev udgivet tilbage i september 2016 og skabte hurtig snak i krogene. Den helt store debat gik på, at Apple havde fjernet det traditionelle jackstik, som blev brugt til hovedtelefoner. Det ville være at større problem for mange, der brugte deres hovedtelefonerne dagligt, fordi man ikke kunne lade telefonen op samtidig med at man talte i hovedtelefoner. I dag kan man bruge Apples AirPods samtidig med at man lader sin iPhone op. Med iPhone 7 Plus får man både større kapacitet og større skærm end standardmodellen, iPhone 7. 

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af iPhone 7 Plus reservedele, hvor du finder alt hvad du skal bruge, for at reparerer din iPhone. Alle iPhones kan trænge til en kærlig hånd med tiden, hvis man ønsker, at de skal have en længere levetid. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere begynder at reparerer deres iPhones frem for at skifte dem ud til en ny, da det er bedre for vores natur og miljø, at genbruge vores elektronik. På vores webshop finder du både iPhone 7 Plus skærm og iPhone 7 Plus batteri i høj kvalitet til lave priser. Gå endelig på opdagelse i vores brede sortiment og find lige det tilbehør, du står og mangler til din iPhone 7 Plus. 


1 til 50 af 80

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 50 af 80

Side:
  1. 1
  2. 2

Kæmpe udvalg af tilbehør og dele til iPhone 7 Plus hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk fører vi et bredt udvalg af dele og tilbehør til iPhone 7 Plus. Vi tilbyder reservedele i forskellig kvalitet og prisklasser, så der er til enhver smag. Du finder vores reservedele i både OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Vores reservedele i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele. Vores dele i 100% original kvalitet er 1 - 1 med Apples egne dele. Hvis du er den prisbevidste køber, som gerne vil have god kvalitet, men ikke til enhver pris, så er dele i OEM kvalitet et godt bud, da det er det bedste alternativ til de originale dele. 

Hvis du er træt af, at reparerer eller betale andre for, at reparerer din iPhone, så finder du også beskyttelse til din iPhone 7 Plus på vores webshop. Du finder både iPhone 7 Plus panserglas og iPhone 7 Plus covers, som giver den helt optimale beskyttelse til din iPhone. Med beskyttelse, kan du forhindre mange fremtidige skader og ødelagte skærme. 


Vi har markedets bedste priser på tilbehør og dele til iPhone 7 Plus

Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os altid efter, at kunne tilbyde de bedste produkter til de bedste priser på markedet. Derfor finder du et sortiment, som består af høj kvalitet til gode priser. Vi kører med prismatch, og kan derfor altid garanterer dig, den bedste pris hos os. Hvis du finder reservedele identiske til vores hos en anden dansk forhandler, men til en bedre pris, så matcher vi deres priser. 

Derudover slipper du for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere, da vores selvudviklede dynamiske pris robot klarer hele arbejdet for dig på forhånd. Vores pris robot sørger for, at det altid er de bedste og laveste priser, du kan finde på vores webshop. 


Kontakt vores kundeservice og få hjælp alle ugens dage

Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os altid på at kunne være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt. Derfor kan du også komme i kontakt med os på flere forskellige måder. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Hvis du sidder med en reparation eller bare har spørgsmål, som du ønsker svar på en lørdag eller søndag, så kan du benytte dig af vores live chat-support, som har åben både weekender og hverdage. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med personlig rådgivning og kyndig vejledning.