Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 7 Plus Reservedele

Reservedele til model nr. A1661, A1784, A1785

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af reservedele til din iPhone 7 Plus. Vi fører et bredt udvalg af reservedele i forskellig kvalitet og prisklasser, så der er til enhver smag. I vores udvalg finder du alt, hvad du skal bruge for at gøre din iPhone 7 Plus så god som ny. Alle iPhones trænger til en udskiftning på et tidspunkt, om det er din iPhone 7 Plus skærm eller iPhone 7 Plus batteri, der trænger til en kærlig hånd, så finder du det hele hos os til skarpe priser. Mange betaler forhandlere for, at reparerer deres iPhones, når skærmen er ødelagt, hvilket kan være en dyr udgift. Du kan spare både tid og penge ved at gøre det selv derhjemme. Det er både hurtigere, fordi du ikke skal ind og afleverer din iPhone hos en forhandler, og det er billigere, fordi du kan købe reservedelene til lave priser her hos os. 

Hos Phone-Parts.dk finder du videoguies og vejledninger til diverse reparationer, så du ved hvordan du skal gøre i en reparation. Hvis du alligevel er i tvivl, så kontakt endelig vores kundeservice, som altid står klar til at hjælpe dig. Hvis du er træt af reparationer eller dyre skærm udskiftninger, så kan du også finde både iPhone 7 Plus panserglas og iPhone 7 Plus covers på vores webshop. Med den rigtige beskyttelse kan man mange gange redde sig fra en ødelagt skærm. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find de reservedele, du står og mangler.


30 vare(r)

30 vare(r)

Kæmpe udvalg af reservedele til iPhone 7 Plus til skarpe priser

Hos Phone-Parts.dk kan du købe dine reservedele til markedets bedste priser. Vi tilbyder nemlig prismatch, så du altid kan få den bedste pris hos os. Hvis du finder en reservedel hos en anden forhandler til en bedre pris, så matcher vi prisen. Det kræver at det er en dansk forhandler, hvor reservedelen er identisk til vores, men opfylder det alle kravene, så kan du få samme pris hos os, som hos dem - derfor kan vi altid garanterer den bedste pris på vores produkter. 

Derudover har vi udviklet en dynamisk pris robot, som indsamler priser og dermed viser de bedste priser på markedet på vores webshop. Du slipper altså for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere på reservedele til din iPhone 7 Plus. Vores dynamiske pris robot har gjort alt arbejdet for dig på forhånd. 


Vi tilbyder reservedele til iPhone 7 Plus i 100% original kvalitet

I vores udvalg finder du reservedele i både OEM kvalitet og 100% original kvalitet. Vores reservedele i 100% original kvalitet er 1 - 1 med Apples egne dele. Mange foretrækker de originale dele af ren princip, andre fordi de er meget kvalitetsbevidste. Vores OEM reservedele er produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele. Det er derfor det bedste alternativ til de originale dele. OEM reservedele er perfekte til dig, der er kvalitetsbevidst, men samtidig også prisbevidst. 

Alle vores reservedele er i høj kvalitet og vi gennemtjekker vores produkter i flere omgange inden de lander hos dig. Vi ønsker at vores produkter lever op til en vis standard, og derfor bruger vi meget tid på at kvalitetstjekke alle produkter. Vi ser på det, som at vores kvalitet er din sikkerhed for et godt resultat - hvilket vi naturligvis ønsker at du får hver gang! 


Hvilke reservedele har du brug for? Få hjælp alle ugens dage

Hvis du er i tvivl om hvilke reservedele du skal bruge eller bare har spørgsmål til vores øvrige produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores dygtige og søde medarbejdere står altid klar, sammen med vores teknikere, til at give dig personlig rådgivning og hjælp. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive til os på mail til support@phone-parts.dk. Du kan også skrive til vores live chat-support, hvis du mangler hurtig og effektiv hjælp - den har åben både hverdage og weekender.