Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 7 Reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A1660, A1778, A1779

Er du på udkig efter tilbehør og dele til din iPhone 7? Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et bredt sortiment af iPhone 7 reservedele. iPhone 7 er indbygget med et hav af smarte funktioner, som vakte stor interesse da den udkom. Den har et slankt og lækkert design, som fås i mange forskellige stilrene farvevalg. Den er indbygget med en lækker 4,7” Retina HD-skærm, som giver en højere lysstyrke samt smukke detaljer. Den er indbygget med en Apple A10 Fusion chip og har en stigning på 40% i ydeevne i forhold til de tidligere generationer. Derudover fulgte der også et nyt lækkert IOS 10 operativsystem med, som har givet denne iPhone et renere look. Det er alt i alt en iPhone, som var yderst populær, da den landede på markedet tilbage i september 2016.

Hos Phone-Parts.dk finder du både iPhone 7 skærm og iPhone 7 batteri, hvis din iPhone trænger til den helt store overhaling. Hvis du efterhånden har stået med en ødelagt iPhone skærm i hånden et par gange, så finder du også både iPhone 7 panserglas og iPhone 7 covers på vores webshop. Med den rette beskyttelse kan man undgå mange ødelagte skærme i fremtiden. Hvis din iPhone trænger til en kærlig hånd, så vil du spare både tid og penge, hvis du selv reparere den. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find de dele, du skal bruge, for at gøre din iPhone 7 så god som ny igen.

1 til 50 af 90

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 50 af 90

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb tilbehør og dele til iPhone 7 hos Phone-Parts.dk til skarpe priser

Vi tilbyder et bredt udvalg dele og tilbehør i forskellig kvaliteter og prisklasser, så der er til enhver smag. I vores udvalg finder du produkter i højeste kvalitet til de bedste priser. Vi kører med prismatch og kan derfor altid garanterer dig den bedste pris hos os. Hvis du finder en reservedel identisk til vores hos en anden dansk forhandler, men til en bedre og lavere pris, så matcher vi deres priser og du kan derfor købe det lige så billigt hos. 

Derudover har vi udviklet en dynamisk pris robot, som opfanger priser og sørger for, at alle de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste og laveste priser på markedet i dag. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere genbruger deres iPhones frem for at udskifte dem til nye, da det er meget bedre for vores natur. Derfor tilbyder vi også vores kvalitetsprodukter til lave priser, så det pludselig bliver meget billigere end hvis man får sin iPhone repareret hos en forhandler. 


Find dele til din iPhone 7 i 100% original kvalitet hos Phone-Parts.dk

I vores udvalg af tilbehør og dele, finder du blandt andet både reservedele i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Vi tilbyder dele i forskellige kvaliteter, så vi kan tilbyde lidt til enhver smag. Vores dele i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer alle Apples egne dele. OEM dele er derfor også det bedste alternativ til de originale dele og perfekte til dig, der er den mere prisbevidste køber, men som stadig prioriterer kvalitet højt. Vores 100% originale dele er 1 - 1 med Apples egne dele, og passer super godt til den mere kvalitetsbevidste, hvor prisen er en mindre faktor netop her. Mange har et princip om kun at købe 100% originale dele til deres iPhones. Det er meget forskelligt hvilke præferencer man har, når det kommer til iPhones og elektronik generelt. 


Hvilke reservedele skal du bruge? Hent altid hjælp og vejledning hos os

Er du i tvivl om hvilke dele du skal købe? Du kan altid kontakte vores kundeservice for hjælp og spørgsmål. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder klar med personlig rådgivning og vejledning - uanset om det er spørgsmål til produkter eller hjælp til en reparation. Hos Phone-Parts.dk vil vi gerne være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt, så alle får en succesoplevelse med deres reparationer samt en god oplevelse generelt ved at handle hos os. Derfor kan du også kontakte os på flere måder.

Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Du kan også benytte vores live chat-support, som er åben både hverdage og weekender. Hvis du sidder en lørdag eller søndag og har brug for vejledning eller hjælp til et spørgsmål, så kan du få hurtig og effektiv hjælp over vores live chat.