Få en eksklusiv rabat aftale og spar op til 80%

Vi giver GRATIS fragt ved køb fra 395,-

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering for 35kr.
Gratis fragt ved køb fra 395 kr.
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 7 Reservedele

Reservedele til model nr. A1660, A1778, A1779

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af reservedele til iPhone 7. Alle iPhones trænger på et tidspunkt til en kærlig hånd, hvis man ønsker at forlænge levetiden på den. Hvis du førhen har betalt dyre domme for at få udskiftet en iPhone 7 skærm eller et iPhone 7 batteri, så kan du købe begge dele til en lav pris i vores udvalg og selv udskifte dem. Det er både tidsbesparende og billigere. Vi fører et bredt udvalg af reservedele til iPhone 7 i forskellige prisklasser og kvaliteter, da vi ønsker at tilbyde lidt til enhver smag. Uanset om din iPhone trænger til en ny højtaler, et nyt kamera eller noget helt tredje, så kan du finde det her på siden til gode priser. 

Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere begynder at genbruge deres iPhones frem for at udskifte dem til ny, da det er bedre for vores natur. Derfor bestræber vi os også på, at hjælpe vores kunder, så reparationerne bliver så succesfulde som muligt. Du finder derfor også vejledninger og videoguides på vores webshop til diverse reparationer, så du kan komme godt fra start. Skulle du alligevel blive i tvivl inden, under eller efter reparationen, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og finde de reservedele, din iPhone står og mangler.


31 vare(r)

31 vare(r)

Vi tilbyder et kæmpe udvalg af kvalitets reservedele til gode priser

I vores udvalg finder du mange forskellige reservedele i forskellige kvaliteter og prisklasser. Vi tilbyder prismatch, så du altid kan være sikker på, at kunne købe vores produkter til de bedste priser hos os. Hvis du finder identiske reservedele hos en anden dansk forhandler, men til en bedre pris, så matcher vi på deres priser. Derudover vil vores selvudviklede dynamiske pris robot sørge for, at alle de priser, du ser på vores webshop, er de bedste priser på markedet. Du slipper derfor for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere, for at finde frem til hvem der sælger til den bedste pris - fordi det gør vi. 

I vores udvalg af reservedele til iPhone 7, finder du både reservedele i 100% original kvalitet og reservedele i OEM kvalitet. OEM reservedele er produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele. Det er derfor det bedste alternativ til de originale dele. Vores 100% originale dele er 1 - 1 med Apples egne, og er derfor også den dyreste prismæssigt. 


Forlæng levetiden på din iPhone 7 med god beskyttelse

Selvom at det er billigere at reparerer din iPhone selv, så er det ikke noget mange gider gøre alt for ofte. Derfor kan du komme en ødelagt skærm i forkøbet med noget godt beskyttelse. På vores webshop finder du både iPhone 7 panserglas og iPhone 7 covers, så du undgår en ødelagt skærm alt for ofte. Vi kender alle skrækken af en tabt iPhone på gulvet, og hvorfor ikke komme den skræk i forkøbet? Et godt panserglas og et solidt cover vil vise sig, at være din redning mange gange fremover - og billigere for din pengepung i længden. 


Har du spørgsmål? Kontakt vores kundeservice alle ugens dage

Hvis du er i tvivl om hvilke reservedele du skal købe til din iPhone 7 eller bare spørgsmål til vores øvrige produkter, så kontakt endelig vores kundeservice. Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os altid efter at være så tilgængelige overfor vores kunder, som overhovedet muligt. Vi opfordrer til at man reparerer ens iPhone selv derhjemme, og derfor vil vi også gerne kunne tilbyde alt den hjælp vi kan. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med personlig rådgivning og hjælp til både spørgsmål og reparationsvejledninger. 

Du kan kontakte os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Du kan også altid benytte dig af vores live chat-support, hvis du mangler hurtig og effektiv hjælp. Den er åben alle weekender og hverdage.