Få flere gratis fordele når du handler ved os.
Nye og faste kunder får 7 - 13% rabat! Specialaftale med +20% rabat!

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 999 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Kvalitet & service til lave priser!
Dag-til-dag levering
 Fragt fra kun 29 kr.
Dansk kundesupport & live chat

iPhone 8 Plus reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A1864, A1897, A1898

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af tilbehør og dele til iPhone 8 Plus. iPhone 8 Plus minder om de tidligere iPhone modeller i design, men både iPhone 8 og iPhone 8 Plus har begge fået glas på bagcoveret, og vejer derfor også mere end før. Glas på bagsiden giver hele telefonen et smukt finish og design. Da iPhone 7 blev introduceret, blev det trofaste jackstik i telefonen udeladt, hvilket også er ført videre i designet på iPhone 8 Plus. iPhone 8 Plus har en smuk 5,5” skærm samt en Apple A11 Bionic-chip. iPhone 8 Plus kan også gøre brug af trådløs opladning, som også er blevet populært i Apple-verdenen efterhånden. 

Hos Phone-Parts.dk finder du alt hvad du skal bruge, for at kunne reparerer din iPhone 8 Plus. Alle iPhones trænger til en kærlig hånd på et tidspunkt, hvad end det er batteriet, skærmen eller noget helt tredje, der trænger til en overhaling. I vores udvalg finder du både iPhone 8 Plus skærm og iPhone 8 Plus batteri, hvis din iPhone trænger til en udskiftning. Vi fører et bredt udvalg af iPhone 8 Plus reservedele, hvor du finder alt lige fra en ny vibrator til en ny højttaler. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find de dele, du står og mangler. 


1 til 50 af 72

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 50 af 72

Side:
  1. 1
  2. 2

Kæmpe udvalg af tilbehør og dele til iPhone 8 Plus hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af tilbehør og dele til din iPhone 8 Plus. Vi tilbyder kun dele i høj kvalitet, men i forskellige prisklasser, så der er til enhver smag. I vores udvalg finder du dele og tilbehør til den kvalitetsbevidste og prisbevidste. Du finder både reservedele i OEM kvalitet og 100% originale dele. Alle vores reservedele kan du købe til skarpe priser, og du vil spare både tid og penge, hvis du reparerer din iPhone selv. 

Hvis du er træt af, at uheldet måske er lidt for ofte ude og du taber din iPhone på gulvet, så kan du også finde god beskyttelse på vores webshop til din iPhone 8 Plus. Vi tilbyder både iPhone 8 Plus panserglas og iPhone 8 Plus covers, så du kan undgå adskillige skærm udskiftninger og samtidig forlænge levetiden på din iPhone hele vejen rundt. 


Køb iPhone 8 Plus dele til markedets bedste priser hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk kan du købe reservedele til iPhone 8 Plus til de laveste og bedste priser på markedet. Vi kører nemlig med prismatch, hvilket garanterer dig den laveste pris hos os. Hvis du skulle finde dele identiske til vores hos en anden dansk forhandler, men de tilbyder en lavere og bedre pris, så matcher vi deres pris. Derfor kan du altid være sikker på, at du får den bedste pris her hos os. 

Derudover slipper du fremover for at sidde og sammenligne priser mellem forhandlere, da vores selvudviklede pris robot klarer alt arbejdet for dig på forhånd! Vores pris robot prissammenligner priserne og sørger for, at de priser du ser hos os, er markedets bedste priser i dag.


Kontakt vores kundeservice i dag og få den rette hjælp

Hvis du er i tvivl om hvilke dele eller tilbehør du skal købe, så kontakt endelig vores kundeservice i dag. Hvad end du har spørgsmål til vores iPhone 8 Plus dele eller vores øvrige produkter, så sidder vores dygtige og erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig. Du kan få personlig rådgivning af vores medarbejdere og teknikere, hvis du har brug for hjælp til en reparation. Ring til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv en mail til support@phone-parts.dk. Du er også altid velkommen til at skrive til vores live chat-support, som har åben både hverdage og weekender!


Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065