Få en eksklusiv rabat aftale og spar op til 80%

Vi giver GRATIS fragt ved køb fra 395,-

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering for 35kr.
Gratis fragt ved køb fra 395 kr.
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 8 Plus reservedele

Reservedele til model nr. A1864, A1897, A1898

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af reservedele til iPhone 8 Plus. Vi fører et varieret udvalg af reservedele i forskellige kvaliteter og prisklasser. I vores udvalg finder du både reservedele i OEM kvalitet og reservedele i 100% original kvalitet. Vores reservedele i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele. Vores 100% original dele er 1 - 1 med Apples egne dele. Vores reservedele i OEM kvalitet er det bedste alternativ til de originale dele og passer til den prisbevidste køber. Det er smag og behag, hvad man foretrækker og derfor ønsker vi at tilbyde lidt til alle. 

Uanset om din iPhone 8 Plus trænger til en ny vibrator, højttaler eller noget helt tredje, så finder du det i vores udvalg til skarpe priser. På vores webshop finder du også en iPhone 8 Plus skærm og et iPhone 8 Plus batteri, hvis din iPhone står og trænger til en større overhaling. Alle iPhones trænger til en kærlig hånd på et tidspunkt, hvis man ønsker at forlænge levetiden. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere genbruger deres iPhones frem for at udskifte dem, da det er bedre for vores miljø og natur. Alle kan reparerer en iPhone, så længe de kan følge en vejledning - man behøver ikke erfaring med elektronik.

32 vare(r)

32 vare(r)

Forlæng levetiden på din iPhone 8 Plus med en kærlig overhaling

Hvis du ønsker at forlænge levetiden på din iPhone 8 Plus, så finder du alt hvad du skal i vores udvalg til skarpe priser. Det er ofte de små ting på en iPhone, der trænger til en udskiftning. Det er nemt og hurtigt klaret, hvis du gør det selv. Bare et nyt batteri på en iPhone vil føles, som at få en helt ny telefon. 

Hvis du, som mange andre, har prøvet at stå med en smadret iPhone i hånden lidt for ofte, så er du sikkert også godt træt af, at betale for at få udskiftet skærmen. Det kan være rigtig dyrt, hvis man betaler en forhandler for, at udskifte skærmen. Det er noget billigere hvis du gør det selv, men det koster dog stadig penge. Hvis du gerne vil undgå en skærm udskiftning, så kan du på vores webshop finde både iPhone 8 Plus panserglas og iPhone 8 Plus covers. Den rette beskyttelse vil være din redning flere gange fremover. 


Køb reservedele til iPhone 8 Plus til gode priser hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os altid på at tilbyde vores kunder de absolut bedste produkter til de absolut bedste priser. Derfor kører vi også med prismatch, så vi altid kan tilbyde den bedste pris hos os. Hvis du finder en reservedel identisk til vores hos en anden dansk forhandler, til en lavere pris end vores, så matcher vi deres priser. Det medfører, at du altid kan regne med de bedste og laveste priser, på vores iPhone 8 Plus reservedele. 

Derudover slipper du også for at skulle sidde og sammenligne priser mellem forskellige forhandlere, når du er på udkig efter iPhone reservedele og tilbehør. Vores selvudviklede dynamiske pris robot klarer arbejdet for dig! Vores pris robot sørger for, at de priser, du ser på vores webshop, er de bedste priser på hele markedet i dag. 


Har du spørgsmål? Få hjælp både hverdage og weekender

Hos Phone-Parts.dk vil vi gerne være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt. Derfor kan vi også kontakte på flere forskellige måder. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive til os på mail til support@phone-parts.dk. Du kan også altid benytte vores live chat-support, hvis du eksempelvis mangler hurtig og effektiv hjælp på en lørdag eller søndag. Vores live chat har nemlig åben både weekender og hverdage.