Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 8 Plus Skærm

iPhone skærme fra NCC

Skærm til model nr. A1864, A1897, A1898

Hos Phone-Parts.dk finder du et kvalitetssikkert udvalg af skærme til iPhone 8 Plus. Vi tilbyder både skærme i OEM kvalitet og 100% originale skærme. Vi ønsker at ramme forskellige behov og tilbyder derfor også produkter i forskellige prisklasser. En skærm i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne skærme. Vores 100% originale skærme er 1 - 1 med Apples egne skærme. En skærm i OEM kvalitet er det bedste alternativ til en 100% original skærm, og den er til dig, der er mere prisbevidst. Det er forskelligt hvilke præferencer man har, når det kommer til elektronik, og derfor forsøger vi at tilbyde lidt til enhver smag. 

På vores webshop finder du diverse guides, som fører dig gennem en skærm udskiftning step-by-step. Man behøver ikke en elektronik baggrund, for at kunne reparerer en iPhone. Alle der kan følge en vejledning, kan foretage en iPhone reparation - og så er det både tidsbesparende og billigere at gøre selv. Hvis du har smadret en iPhone skærm i flere omgange, så kan du på vores webshop også finde iPhone 8 Plus panserglas og iPhone 8 Plus covers, hvis din iPhone trænger til lidt ekstra beskyttelse i hverdagen. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find din iPhone 8 Plus skærm til en skarp pris!

 

10 vare(r)

10 vare(r)

Hvad skal du bruge for at skifte skærm på din iPhone 8 Plus?

Man skal faktisk ikke bruge ret meget udstyr, for at kunne skifte en iPhone skærm. Det er derimod vigtigt, at man har det rette udstyr. Hvis du ikke har det rette værktøj, så er der stor chance for, at skruerne på din iPhone bliver ødelagt og dermed også din iPhone. Alt indmaden og alle skruerne på en iPhone er ufatteligt småt, og derfor skal man bruge noget småt værktøj. På vores webshop finder du forskellige værktøjssæt, herunder blandt andet vores samlede værktøjssæt, som kan bruges til alle iPhones, iPads og Android enheder. 

Udover det rette værktøj, så finder du også skærm tape på vores webshop, som bruges under en skærm reparation til at opnå tæthed og stabilitet mellem skærm og telefon. Hvis du har brug for hjælp til reparationen, så kontakt endelig vores kundeservice med det samme. 


Køb en 100% original skærm til en skarp pris hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk kan du købe den helt originale iPhone 8 Plus skærm til en skarp pris. Vi tilbyder altid markedets bedste og laveste priser på vores produkter, da vi kører med prismatch. Hvis du finder en identisk skærm til vores, hos en anden dansk forhandler, men til en lavere pris end vi tilbyder, så matcher vi deres priser. Du slipper også for selv, at skulle sidde og prissammenligne mellem forhandlere, da vores selvudviklede dynamiske pris robot klarer arbejdet for dig. Vores pris robot indsamler priser på markedet og sørger for at de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste og laveste priser. 


Hvilken iPhone 8 Plus skærm skal du købe? Få hjælp af os i dag

Hvis du er i tvivl om hvilken iPhone 8 Plus skærm du skal vælge eller har spørgsmål til vores øvrige produkter, så kontakt os endelig. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med personlig rådgivning, så du får lige den hjælp du mangler. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Hvis du sidder en lørdag og mangler hurtig hjælp, så kan du også benytte dig af vores live chat-support, som sørger for, at give dig et hurtigt og effektivt svar.