Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone 8 Reservedele

Reservedele til model nr. A1863, A1905, A1906

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af reservedele til din iPhone 8. Alle iPhones kan trænge til en kærlig hånd, hvis man ønsker de skal have en længere levetid. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere begynder at genbruge deres iPhones, da det er bedre for vores natur. Derfor tilbyder vi reservedele til iPhone 8 til lave priser, så du nemt og billigt kan forlænge levetiden på din iPhone 8. I vores udvalg finder du reservedele i forskellige kvaliteter og prisklasser, så der er reservedele til den kvalitetsbevidste og den prisbevidste køber. Det er forskelligt, hvad man vægter højest, når det kommer til elektronik og reservedele, derfor ønsker vi at tilbyde lidt til alle. 

Uanset om din iPhone 8 trænger til en ny højttaler, et nyt kamera eller noget helt tredje, så kan du finde det i vores udvalg til en skarp pris. Hvis din iPhone trænger til en lidt større overhaling, så finder du også iPhone 8 batteri og iPhone 8 skærm på vores webshop. Hos Phone-Parts.dk finder du diverse videoguides og vejledninger til diverse reparationer, så du altid er klædt godt på til en reparation af din iPhone 8. Hvis du skulle blive i tvivl undervejs, så kontakt endelig vores kundeservice - vi står altid klar til at hjælpe dig godt igennem. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg af iPhone 8 reservedele og find det, du står og mangler.

36 vare(r)

36 vare(r)

Sådan kan du nemt forlænge levetiden på din iPhone 8

Hvis du gentagne gange har repareret din iPhone eller betalt dig fra det, så ved du formentlig godt, at det løber op pengemæssigt. Hvis du er træt af, at gå rundt med en ødelagt iPhone skærm lidt for ofte, så kan noget godt beskyttelse være vejen frem. På vores webshop finder du både iPhone 8 panserglas og iPhone 8 covers, så du kan beskytte din iPhone på den helt rigtige måde og undgå de dyre regninger. 

Hvis man har den samme iPhone i flere år, så er der små ting rundt omkring, der trænger til en kærlig hånd med tiden. Det er elektronik, og det bliver slidt med tiden. Derfor kan mange iPhones med tiden trænge til et nyt batteri eller en ny tænd/sluk knap eksempelvis. Hvis man tager reparationerne i opløbet, så kan man hele tiden forlænge levetiden på sin iPhone. 


Vi tilbyder iPhone 8 reservedele i høj kvalitet til lave priser

Hos Phone-Parts.dk finder du både reservedele i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Vores reservedele i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele. Det er derfor et rigtig godt alternativ til de originale dele. Vores 100% originale dele er 1 - 1 med Apples egne dele. Det er meget en smagssag, hvad man ønsker. Hvis du er den prisbevidste køber, men stadig går op i kvalitet, så er vores reservedele i OEM kvalitet helt sikkert noget for dig. Hvis du derimod prioriterer kvalitet som det højeste, uanset prisen, så er vores 100% originale reservedele nok det, du skal vælge. Der er også mange, som kun ønsker 100% originale dele af princip. 

Hos Phone-Parts.dk finder du reservedele i forskellige prisklasser, men alle vores produkter bliver solgt til markedets bedste priser. Vi kører nemlig med prismatch og kan derfor garanterer vores kunder de bedste priser på markedet her hos os. Hvis du finder et identisk produkt til vores hos en anden forhandler, til en bedre pris, så matcher vi deres priser. 


Har du spørgsmål eller brug for hjælp til iPhone 8 reparation? 

Hos Phone-Parts.dk kan du altid hente hjælp, hvis du har et spørgsmål til vores iPhone 8 reservedele eller vores øvrige produkter. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder klar med personlig rådgivning og hjælp, så du kan få svar på dine spørgsmål eller få hjælp til en iPhone reparation. Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os på at være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt, hvilket også er derfor du kan kontakte os på flere forskellige måder. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Hvis du har brug for hurtig og effektiv hjælp, så kan du også benytte dig af vores live chat-support, som er åben både weekender og hverdage.