Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone SE2 (2020) reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A2275, A2298, A2296

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af iPhone SE2 reservedele. Den nye iPhone SE blev annoncerede af Apple primo 2020. Det var en stor overraskelse og bragte glæde hos mange, da det var en mere prisvenlig iPhone i stadig lækkert design. iPhone SE 2020 ligger godt i hånden og ser super eksklusiv ud med dens lækre aluminium finish og matslebne kanter. Det enestående ved iPhone SE 2020, er at indmaden gemmer på samme chip som iPhone 11 Pro - hvilket er en A13 Bionic-chip, som er den mest kraftfulde chip i dag. En iPhone SE 2020 er altså i samme lækre og ikoniske design men med en betydeligt bedre indmad og til en bedre pris. 

Uanset hvilken iPhone man køber, så kommer der højst sandsynligt et tidspunkt hvor din iPhone trænger til at blive repareret på den ene eller den anden måde. Hos Phone-Parts.dk finder du alt hvad du skal bruge, for at kunne give din iPhone SE 2020 en længere levetid. Mange kommer ud for at deres skærm på deres iPhone på et tidspunkt skal udskiftes eller at deres batteri lever på sidste vers. Du finder både din iPhone SE2 skærm og dit iPhone SE2 batteri i vores udvalg i høj kvalitet. Hvis du er i tvivl om hvordan du påfører den nye skærm korrekt eller skifter batteriet, så kan du med fordel følge vores step-by-step guides eller kontakte vores kundesupport for mere personlig rådgivning.


1 til 50 af 96

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 50 af 96

Side:
  1. 1
  2. 2

Forlæng levetiden på din iPhone SE 2020 på en nem måde

Du behøver ikke at have erfaring med elektronik for at kunne reparerer din iPhone. Mange kan måske ikke overskue at gøre det selv og tror ikke på, at de selv kan finde ud af det. Sandheden er dog, at du både spare tid og penge, hvis du bare gør det selv. Det er ikke slet ikke så svært, som du måske tror. Hos Phone-Parts.dk kan du altid kontakte vores kundesupport for personlig og teknisk rådgivning, men du kan også med fordel følge vores videoguides. Her kan du følge en skærm udskiftning eller en batteri udskiftning step-by-step. 


Køb tilbehør til iPhone SE 2020 til de bedste priser hos Phone-Parts.dk

I vores udvalg finder du alt lige fra værktøj til smarte iPhone SE 2020 covers. Du kan personliggøre og sætte dit eget præg på din iPhone, så den passer til lige præcis din smag. Hos Phone-Parts.dk udvælger vi nøje vores mange produkter, så vi er sikker på at kvaliteten er på sit højeste, dette gælder også alt vores tilbehør til iPhones. Vores kvalitet er nemlig din sikkerhed for et god resultat.

Hos Phone-Parts.dk er du garanteret markedets bedste priser. Vi kører nemlig med prismatch og kan derfor altid garanterer dig den bedste pris på alle vores produkter. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler hos os og det indebærer også, at vores kunder kan købe de bedste produkter til de bedste priser. 


Har du brug for hjælp? Vi står altid klar med hurtig hjælp og vejledning

Hvis du er i tvivl om, hvilket tilbehør eller hvilke dele, du skal købe eller har spørgsmål til vores øvrige produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte vores kundesupport. Du kan både ringe til os på +45 71 74 77 06, kontakte os på mail til support@phone-parts.dk eller benytte dig af vores live chat-support, som står klar alle hverdage samt weekender. 

Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os altid på at give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler hos os. Derfor bruger vi også meget tid på hele tiden at optimerer oplevelsen for dig som kunde, så du får den bedste oplevelse hos os. Vi opdaterer derfor også løbende vores videoguides, så du kan finde god og nem hjælp til at reparerer din iPhone. Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt.