Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone X reservedele

Tilbehør & dele til model nr. A1865, A1901, A1902

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af tilbehør og dele til iPhone X. Da iPhone X landede på markedet, var det en kæmpe succes. Pludselig var enheden blevet én stor 5,8” Retina-skærm. Den smukkeste skærm og en kæmpe forskel fra de tidligere iPhones. Derudover har den gode runde kanter, så den ligger godt i hånden. iPhone X er udstyret med en OLED-skærm, som giver de mest farvestrålende og præcise farver. Derudover kom for første gang den sofistikerede teknologi fra Apple, som gør det muligt at bruge Face ID samt Hjem-knappen var fjernet. Ansigts-registreringen var banebrydende for Apple og gjorde også iPhone X til en utrolig populær iPhone at eje. 

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af iPhone X reservedele, så du kan finde alt hvad du skal bruge for, at give din iPhone X en overhaling. Alle iPhones trænger til en udskiftning i ny og næ, hvis man ønsker at forlænge levetiden. I vores udvalg finder du både iPhone X skærm og iPhone X batteri til skarpe priser, så du kan reparerer din iPhone helt selv. Du vil spare både tid og penge ved at foretage en reparation selv. Hos Phone-Parts.dk kan du altid hente kyndig hjælp og vejledning til iPhones reparationer. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find lige de reservedele, du står og mangler til din iPhone X.


1 til 50 af 93

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 50 af 93

Side:
  1. 1
  2. 2

Kæmpe udvalg af tilbehør og dele til iPhone X hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk finder du alt hvad du skal bruge, for at gøre din iPhone X så god som ny. Mange har efterhånden prøvet at stå med en iPhone i hånden, hvor skærmen er ødelagt. Det er blevet en næsten kendt og fælles skræk der opstår, når denne helt særlige lyd opstår, af en iPhone rammer gulvet. Man stivner et kort sekund, for så at vende sin iPhone om. Til ens skræk er skærmen fuldstændig smadret. Grunden til at det er en skræk for mange, er fordi det koster mange penge at få udskiftet en iPhone skærm hos en forhandler.

Heldigvis kan du undgå at betale dyre domme for reparationer, hvis du klarer det selv. I vores udvalg finder du alt fra simkort skuffe til skærme til batterier - hvad end din iPhone X fejler, så kan du finde det du skal bruge på vores webshop. Hos Phone-Parts.dk finder du også både iPhone X panserglas og iPhone X covers, hvis du ønsker at beskytte din iPhone lidt ekstra og forhåbentlig undgå diverse reparationer. 


Vi tilbyder altid høj kvalitet til lave priser hos Phone-Parts.dk

Når jagten går ind på reservedele til iPhone X, så går mange i gang med at sammenligne priser, på udvalgte produkter, mellem forskellige forhandlere. Hos os slipper du for at sidde og prissammenligne, da vores selvudviklede dynamiske pris robot klarer det hele for dig. Vores pris robot sørger for, at de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste og laveste priser på markedet i dag. Vi kører med prismatch, hvilket er grunden til at vi altid kan garanterer dig de bedste priser, hvis du handler hos os. 

Vi ønsker at tilbyde de bedste produkter til de laveste priser. Vi fører et bredt udvalg af kvalitetsvarer, herunder reservedele i OEM kvalitet og 100% originale reservedele. Reservedele i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne reservedele. Vores 100% originale reservedele er 1 - 1 med Apples egne dele. Vi gennemtester og kvalitetstjekker vores produkter i flere omgange, så vi er sikre på at vi kan tilbyde dig de bedste produkter. Vores kvalitet er din sikkerhed for et godt resultat. 


Brug for hjælp? Vi står til rådighed både weekender og hverdage

Hvis du har spørgsmål til vores iPhone X tilbehør og dele eller nogle af vores øvrige produkter, så kontakt os endelig med det samme. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder klar til at besvare dine spørgsmål samt hjælpe dig i diverse reparationer. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Du er også altid velkommen til at skrive til vores live chat-support, som er åben hverdage og weekender.