10% rabat på alle ordre for nye og faste kunder.
Fra 15-80% rabat med en special erhvervsaftale - Kontakt os i dag

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 999 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Kvalitet & god service
Dag-til-dag levering
Gratis levering
Dansk kundesupport & live chat

iPhone X Batteri

Batteri til model nr. A1865, A1901, A1902

Står du og mangler et nyt batteri til din iPhone X? Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et spændende udvalg af batterier til iPhone X i høj kvalitet. I vores udvalg finder du både batteri i OEM kvalitet og i 100% original kvalitet. Vores 100% originale batterier er 1 - 1 med Apples egne batterier, og er derfor til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Vores batteri i OEM kvalitet, er til dig, der ønsker høj kvalitet men samtidig en lidt lavere pris. OEM kvalitet er det bedste alternativ til 100% original kvalitet. Hos Phone-Parts.dk fører vi et bredt udvalg, så der er til enhver smag.

Alle iPhone batterier bliver “trætte” på et tidspunkt og trænger til en udskiftning. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere og flere genbruger deres iPhones frem for at udskifte dem med en ny, da det vil skåne både vores miljø og natur. Derudover vil du spare en masse tid og penge, hvis du reparerer din iPhone selv derhjemme. Man behøver ikke en elektronik baggrund for at udskifte et batteri, man skal bare kunne følge en god vejledning. Det samme gælder ved en skærm udskiftning eller andre små reparationer på en iPhone. I vores udvalg finder du også iPhone X skærm og iPhone X reservedele, hvis der er andre ting, der trænger til en udskiftning. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og find lige det, du står og mangler, til en skarp pris. 


3 vare(r)

3 vare(r)

Udskift dit batteri og få en helt ny iPhone X i hænderne

Der skal ikke så meget til, for at ens iPhone bliver så god som ny. Det kan være meget irriterende og utilregneligt med et dårligt batteri. Ens iPhone går ud i tide og utide, hvilket ikke er til at holde ud. Derfor skal man hurtigst muligt få batteriet udskiftet, da det vil give din iPhone X en meget længere levetid.

Hos Phone-Parts.dk finder du diverse videoguides til hvordan du udfører reparationer. Du skal derfor blot følge en step-by-step vejledning, og så har du på ingen tid, helt selv, udskiftet dit batteri. Hvis du er i tvivl inden, under eller efter din reparation, så kontakt os endelig. 


Køb alt til din iPhone X til markedets bedste priser hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi altid iPhone X batteri, reservedele og tilbehør til markedets skarpeste priser. Vi kører nemlig med prismatch, hvilket altid vil garanterer dig de bedste priser, hvis du handler hos os. Hvis du finder et identisk batteri til vores hos en anden forhandler, men til en lavere pris end os, så matcher vi på prisen. Derudover slipper du også for selv at skulle sidde og prissammenligne mellem forhandlere, da vores selvudviklede dynamiske pris robot klarer det hele for dig på forhånd. Det er derfor altid de bedste og laveste priser, du finder på vores webshop. 

Hvis du gerne vil undgå en skærm udskiftning i flere omgange og generelt bare give din iPhone X en længere levetid, så finder du også iPhone X panserglas og iPhone X covers på vores webshop. Ofte kan en god beskyttelse af en iPhone forhindrer enormt mange skader og reparationer fremover. iPhones er trods alt en af de mere udsatte smartphones, hvis den bliver tabt på et hårdt underlag.  


Har du brug for hjælp til batteri udskiftningen på din iPhone X? 

Hvis du er i tvivl om hvilket batteri, du skal købe eller har spørgsmål til vores øvrige produkter, så kontakt os endelig. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder klar med personlig rådgivning og kyndig hjælp, hvis du har spørgsmål til din batteri udskiftning eller andre reparationer. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive til os på mail til support@phone-parts.dk. Du er også altid velkommen til at benytte dig af vores live chat-support, som er åben både weekender og hverdage. Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os altid på, at være så tilgængelige som muligt for vores kunder, hvilket også er derfor, at vi har flere forskellige måder, som du kan kontakte os på.