Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone XR Batteri

Batteri til model nr. A1984, A2105, A2106, A2107, A2108

Hos Phone-Parts.dk finder du et kvalitetssikkert udvalg af batterier til iPhone XR. Alle iPhones trænger på et tidspunkt til at få udskiftet batteriet, da det bliver “træt” med tiden. Et nyt batteri kan føles som at få en helt ny telefon. Det er utilregneligt og irriterende, hvis ens iPhone går ud i tide og utide samt ikke kan holde strøm en hel arbejdsdag. Du kan heldigvis hurtigt forlænge din iPhones levetid ved blot at skifte batteriet. Hos Phone-Parts.dk finder du iPhone XR batter i både 100% original kvalitet og i OEM kvalitet. Det er meget forskelligt, hvad man foretrækker og derfor ønsker vi at tilbyde batterier i forskellige kvaliteter og prisklasser, så der er til enhver smag og behov. 

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af iPhone XR reservedele, herunder også iPhone XR skærm samt beskyttelse til iPhone XR. Vi tilbyder alt, hvad du skal bruge, for at få din iPhone XR så god som ny igen. Du finder også det korrekte iPhone værktøj, som skal bruges i forbindelse med en batteri udskiftning. Derudover finder du også batteri tape i vores udvalg, som også er en fordel at bruge i batteri udskiftningen. Gå endelig på opdagelse i vores spændende udvalg og find alt hvad du skal bruge til din iPhone XR.

7 vare(r)

7 vare(r)

Hvilket batteri skal du købe til din iPhone XR? 

Hos Phone-Parts.dk finder du batterier til iPhone XR i forskellige kvaliteter. Du finder blandt andet batteri i OEM kvalitet og 100% originale batteri. Et batteri i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne. 100% originale batterier er 1 - 1 med Apples egne batterier. Det vil derfor være ligesom det batteri, der var i din iPhone XR, da du købte den. Et batteri i OEM kvalitet er et godt alternativ til dig, der leder efter et billigere alternativ, men stadig vægter kvalitet utrolig højt. Det er ofte en smagssag om man vil have 100% originale dele eller om man har det fint med et godt alternativ. Hvis du er i tvivl om hvilket batteri du skal købe, så tag endelig fat i os - så giver vi kyndig hjælp og vejledning. 


Køb dit iPhone XR batteri til en skarp pris hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi iPhone XR batteri til markedets bedste pris. Vi kører med prismatch, hvilket betyder at du altid kan være sikker på, at de produkter du køber hos os, dem kan du købe til den bedste og laveste pris på markedet. Hvis du finder et batteri identisk til det vi tilbyder, men hos en anden dansk forhandler og til en lavere pris end vores, så matcher vi prisen, så du altid er garanteret den bedste pris hos os. 

Derudover har vi gjort det lettere for dig at handle, da vi har udviklet en dynamisk pris robot, som sørger for, at alle de priser, du ser på vores webshop, er de bedste priser i dag. Du slipper altså for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere, da vores pris robot klarer arbejdet for dig. Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os altid på at gøre det så let og tilgængeligt for vores kunder som overhovedet muligt, når de handler hos os. 


Har du spørgsmål? Kontakt vores kundeservice og få hjælp

Hvis du har spørgsmål til vores iPhone XR batteri eller øvrige produkter, så kontakt os endelig med det samme. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder klar til med personlig rådgivning og hjælp, så du altid kan få svar på dine spørgsmål. Du kan også altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp til din reparation. Selvom du sidder og er i gang med en batteri udskiftning på en lørdag, så kan du skrive til os og få hjælp med det samme.

Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Vores live chat-support kan du også skrive til, hvis du ønsker et hurtigt og effektivt svar - den har åben både hverdage og weekender!