Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone XR Reservedele

Reservedele til model nr. A1984, A2105, A2106, A2107, A2108

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af reservedele til din iPhone XR. Du finder alt hvad du skal bruge, for at give din iPhone en overhaling. Alle iPhones trænger til en udskiftning af det ene eller det andet med tiden, hvis man ønsker at forlænge levetiden. Hos Phone-Parts.dk håber vi at flere og flere vil genbruge deres iPhones frem for at skifte dem ud. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af reservedele til gode og lave priser. 

I vores udvalg af reservedele finder du både højtaler, tænd/sluk knap, vibrator og meget mere til iPhone XR. Hvis du selv reparerer din iPhone, så vil du spare både tid og penge, frem for at betale for, at en forhandler reparerer den for dig. Alle kan reparerer en iPhone, man behøver ikke en elektronik baggrund, for at kunne lave en skærm udskiftning på en iPhone. 

På vores webshop finder du både batteri tape, skærm tape og det rette værktøj, så du kan reparerer din iPhone XR derhjemme. Du finder også diverse guides på vores side, som vil fører dig igennem en reparation step-by-step. Hvis du alligevel skulle komme i tvivl, så ringer du bare til vores kundeservice, så sidder vores medarbejdere og teknikere klar til at hjælpe.


1 til 50 af 55

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 50 af 55

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb reservedele og forlæng levetiden på din iPhone XR

Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere og flere genbruger deres iPhones frem for at udskifte dem, da det skåner både vores miljø og natur. Derudover opfordrer og råder vi også folk til selv at reparerer deres iPhones, og ikke betale en forhandler, for at udfører reparationen. Det koster mange flere penge hos en forhandler, end hvis du gør det selv. Hvis du gerne vil undgå at udfører en skærm udskiftning mere end 1-2 gange, så skal du købe noget beskyttelse til din iPhone XR, så størstedelen af de gange uheldet er ude, der bliver skærm og bagside ikke smadret. Hos Phone-Parts.dk finder du både iPhone XR panserglas og iPhone XR covers, så du får den rigtige beskyttelse og i sidste ende spare penge. 


Stort udvalg af iPhone XR reservedele til lave priser hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af reservedele til din iPhone XR. Vi tilbyder reservedele i forskellige kvaliteter og prisklasser, så der er til enhver smag. Du finder blandt andet 100% originale reservedele og reservedele i OEM kvalitet. Det er smag og behag, hvad man foretrækker og derfor ønsker vi at ramme så bredt som muligt, hvor kvaliteten stadig er på sit højeste. Vores priser på vores webshop, er de bedste priser på markedet. Dette kan vi garanterer da vi kører med prismatch samt har udviklet en dynamisk pris robot, som sørger for at de priser du ser hos os, altid er de bedste og laveste priser på markedet. 


Hvilke reservedele skal du købe? Du kan altid få hurtig hjælp hos os

Hvis du er i tvivl om hvilke reservedele, du skal bruge, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Har du spørgsmål til vores iPhone XR reservedele eller vores øvrige produkter? Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med personlig rådgivning og hjælp. Udover vores udførte video guides, som du finder på vores side, så står vi også altid til rådighed. 

Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Derudover kan du benytte dig af vores live chat-support, som er åben både weekender og hverdage, hvis du har brug for hurtig og effektiv hjælp. Hos Phone-Parts.dk bestræber vi os altid på at være så tilgængelige for vores kunder som muligt, så du altid kan få en hjælpende hånd til din iPhone reparation. Vi er her for vores kunder både inden, under og efter købet.