Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone XS Max Reservedele

Reservedele til model nr. A1921, A2101, A2102, A2103, A2104

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi et stort udvalg af reservedele til din iPhone XS Max. På vores webshop finder du alt hvad du skal bruge, for at kunne reparerer din iPhone derhjemme. Alle vores reservedele er i høj kvalitet og vi udvælger nøje alle vores produkter, så vi altid kan tilbyde vores kunder et stærkt og varieret sortiment. Du finder både reservedele i OEM kvalitet og 100% originale dele. Vores 100% originale reservedele er 1 - 1 med Apples egne dele. Vores reservedele i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele. Reservedelene i OEM kvalitet er et godt alternativ til de originale dele. Vi ønsker at tilbyde forskellige produkter i forskellige prisklasser, så der er til enhver smag. 

Her på siden finder du alt hvad du skal bruge, for at give din iPhone XS Max en overhaling. Med tiden kan der være mange mindre ting, som kan trænge til en udskiftning på en iPhone. Det kan være højtalerne er stået af, kameraet er gået i stykker eller vibratoren er holdt op med at virke - der kan være mange ting galt, hvis ens iPhone er ved at have nogle år på bagen. Hos Phone-Parts.dk finder du alle tænkelige reservedele til din iPhone XS Max. Gå endelig på opdagelse i vores brede sortiment og find lige den reservedel, som din iPhone står og mangler.

40 vare(r)

40 vare(r)

Vi tilbyder et stort udvalg af reservedele til din iPhone XS Max

Uanset om du står og mangler en iPhone XS Max skærm, et iPhone XS Max batteri eller andet, så kan du finde det i højeste kvalitet på vores webshop. Her på siden finder du blandt andet også batteri tape og skærm tape, som bruges under skærm- og batteri udskiftninger, blandt andet for at opnå tæthed og stabilitet. Gennem tiden kan der opstå forskellige ting på en iPhone, som kan trænge til en udskiftning. Det kan være at din tænd/sluk knap går i stykker eller at din simkort skuffe går i stykker. Der er mange små ting, som kan gå i stykker og altså ikke altid bare en skærm eller et batteri. 

Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at mange flere begynder at reparerer deres iPhones frem for at skifte dem ud med en ny, da det er langt bedre for miljøet og naturen. Derfor ønsker vi også at tilbyde et bredt sortiment, så du altid kan finde lige det, du står og mangler til din iPhone.


Køb iPhone XS Max reservedele til de bedste priser hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi reservedele til iPhones til markedets bedste priser. Vi er glade og stolte af, altid at kunne tilbyde vores kunder de bedste produkter til de laveste priser på markedet. Dette kan vi altid garanterer, da vi kører med prismatch. Det vil sige, at hvis du hos en anden dansk forhandler finder et produkt identisk til vores, men til en meget billigere og bedre pris, så matcher vi prisen. Derfor kan du altid være sikker på, at du ikke får en bedre pris andre steder på reservedele end her hos os. 

Udover at vi altid kan garanterer dig den bedste pris på markedet, så har vi også sørget for, at du kan slippe for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem en masse forhandlere. Det kan være noget uoverskueligt, og vi ønsker at gøre oplevelsen så god som mulig for vores kunder. Derfor udviklede vi vores egen dynamiske pris robot, som gør alt arbejdet for dig. Du er derfor garanteret, at de priser vi tilbyder, altid er de bedste priser på markedet. 


Har du brug for hjælp til valg af reservedele? Ring til os i dag

Hvis du er i tvivl om hvilken reservedel din iPhone står og mangler, så ring endelig til os. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar med personlig rådgivning, hjælp og vejledning. Du kan også altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp til din reparation. På vores webshop finder du diverse guides, som step-by-step viser dig en skærm udskiftning eksempelvis. 

Hvis du alligevel kommer i tvivl inden, under eller efter reparationen, så tøv endelig ikke med at kontakte os - vi står til rådighed alle hverdage og weekender. Vi ønsker at være så tilgængelige for vores kunder som overhovedet muligt. Derfor kan du både ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive til os på mail til support@phone-parts.dk. Du kan også altid skrive til vores live chat-support, som er åben alle hverdage og weekender.