Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone XS Reservedele

Reservedele til model nr. A1920, A2097, A2098, A2099, A2100

Står du og mangler reservedele til din iPhone XS? Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af reservedele til iPhone XS. Vi tilbyder et bredt sortiment, hvor du finder reservedele i mange forskellige prisklasser. Vi ønsker at tilbyde noget til alle, så man kan finde lige det man har behov for hos os. Alle vores produkter bliver nøje udvalgt, da vi kun ønsker at tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter. I vores udvalg af reservedele finder du både dele i OEM kvalitet og 100% originale dele. Dele i OEM kvalitet, er dele produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele. 100% originale dele er 1 - 1 med Apples egne dele. 

Her på siden finder du alt af reservedele til din iPhone XS. Uanset om det er en ny linse holder, en ny simkort skuffe eller et helt nyt kamera, du leder efter, så finder du det her hos os til skarpe priser. Du finder også både batteri tape og skærm tape i vores udvalg, som bruges under udskiftning af batteri eller skærm. Alle iPhones kan trænge til en overhaling med tiden, og uanset om din iPhone XS trænger til en stor eller lille reparation, så finder du alt hvad du skal bruge af værktøj og tilbehør hos Phone-Parts.dk.39 vare(r)

39 vare(r)

Stort udvalg af iPhone XS reservedele og tilbehør hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af både reservedele og tilbehør til din iPhone XS. Hvis du står med en ødelagt skærm, så finder du også iPhone XS skærm i vores udvalg. Skærmen på en iPhone, er noget af det, der oftest trænger til at blive skiftet på en iPhone. Derfor kan det også betale sig at beskytte sin iPhone lidt ekstra, så man undgår en skærm udskiftning et par gange om året. Hos Phone-Parts.dk finder du både iPhone XS panserglas og iPhone XS covers, så du kan få den helt rette beskyttelse til din smartphone. Udover en skærm, så kan det også hænde at batteriet på din iPhone bliver træt med tiden. Her kan du også finde iPhone XS batteri på vores webshop til en skarp pris.  


Køb dine reservedele til de bedste priser her hos os

Hos Phone-Parts.dk kan vi altid garanterer dig den bedste pris på markedet. Det kan vi, fordi vi kører med prismatch. Hvis du finder en reservedel identisk til vores, men hos en anden dansk forhandler, til en bedre og lavere pris, så matcher vi denne pris. Derfor er du altid garanteret at kunne købe vores produkter til den laveste og bedste pris på markedet. 

Måske har du før siddet, som så mange andre, og prissammenlignet mellem forhandlere - hvilket kan være noget uoverskueligt til tider. Dette behøver du ikke længere, da vi har udviklet en dynamisk pris robot, som klarer arbejdet for dig! Vores pris robot sørger for at de priser, som du ser på vores webshop, er de bedste priser på hele markedet i dag.


Vores dygtige medarbejdere og teknikere står altid klar til at hjælpe dig

Hvis du er i tvivl om hvilke iPhone XS reservedele du skal købe, så kontakt endelig vores kundeservice. Vores medarbejdere og teknikere sidder klar med personlig rådgivning og hjælp til både besvarelse af spørgsmål eller hjælp inden, under eller efter en reparation. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive til os på mail til support@phone-parts.dk. Du kan også benytte dig af vores live chat-support, som er åben både weekender og hverdage. 

På vores webshop finder du også diverse hjælp, som er udførlige videoguides, hvor du step-by-step kan følge en batteri udskiftning eller skærm udskiftning. Alle kan reparerer deres iPhones, uden nogen form for elektronik baggrund. Det handler bare om at følge vejledningen og hvis du skulle komme i tvivl, så tager du bare fat i vores kundeservice!