Få flere gratis fordele når du handler ved os.
Nye og faste kunder får 7 - 13% rabat! Specialaftale med +20% rabat!

×
Menu

Cart:

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 999 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Kvalitet & service til lave priser!
Dag-til-dag levering
 Fragt fra kun 29 kr.
Dansk kundesupport & live chat

Salg af iPhone & iPad

Hos Phone-Parts ApS tilbyder vi brugte 100% original iPhones & iPads af høj kvalitet til overkommelige priser. 

At købe en iPhone eller iPad hos Phone-Parts.dk giver dig nogle fremragende fordele. Du kan spare rigtig mange penge og stadig få en iPhone eller iPad, der er af høj kvalitet og fuld fungerende med mange års levetid. 

Vi har et komplet udvalg af iPhone & iPad-modeller - alt fra iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, i Phone 11, iPhone 11 Pro, samt iPad Mini, iPad 5,6,7,8, iPad Air-serien og iPad Pro.

Med hver model kan du vælge mellem forskellige farver, lagerplads og andre specifikationer for at finde den perfekte iPhone eller iPad til dine behov

Vores brugte iPhone og iPads er altid 100% fuld testet og klargjort til videresalg, så du kan være sikker på at du køber en pålidelig iPhone eller iPad, der holder og er i perfekt  funktionsdygtig stand

Alle vores iPhone og iPads er klassificeret på samme måde i tre forskellige klassificeringskriterier:
Alle vores enheder er 100% originale, det sikre dig som forbruger et langt mere sikkert og stabil iPhone eller iPad.

  1. Som ny (Grade A)
  2. Meget god (Grade B)
  3. Ok stand (Grade C)

*Gældende for iPhones - Hvis batterilevetiden er mindre en 95% så skifter vi batteriet til et nyt, så du sikres masser af levetid på dine nye iPhone.

Bestiller du inden 18:00 afsender vi din ordre samme dag, til levering dagen efter. 
Vi har altid gratis fra på alt vores brugt iPhones og iPads, som sendes direkte fra vores eget lager her i 9560 Hadsund (Nordjylland)
Ønsker du af afhente din iPhone eller iPad, kan det også lade sig gøre mellem 09.00 - 17.00 alle hverdage. 

14 vare(r)

14 vare(r)

Hos Phone-Parts.dk finder du et stort udvalg af iPhones og iPads fra Apple. 

Vi sælger brugte iPhones og iPads der er 100% originale som som enten syner at være nye eller med få brugsmærker. 
Her på siden finder du mange modeller, som alle egner sig perfekt til dit behov.

Brugte iPhones og iPads

Er du på udkig efter en god iPhone eller iPad til en billig pris? Hos Phone-Parts.dk har vi bredt sortiment af brugte iPhones og iPads. Når du køber en iPad eller iPhone hos os, er du altid sikker på at enheden er 100% original, hvilket er bedre end en renoverede eller refurbished som også er kendt på markedet, det sikre dig som kunde at den iPhone eller iPad du køber hos os, er lige så god som ny. Inden en iPhone eller iPad sættes til salg hos Phone-Parts.dk, bliver den selvfølgelig testet og tjekket igennem, så du får en enhed, der er så god som ny og alt fungerende. Alt data bliver slettet, og software bliver installeret på ny, så den er klar til brug når du modtager den.

Alle vores enheder er 100% originale, det sikre dig som forbruger et langt mere sikkert og stabil iPhone eller iPad.

Produkternes stand inddeles i forskellige grader (Grade A, B eller C). Du kan altid læse på de enkelte produkter, hvilken stand den pågældende vare har.

Spørgsmål og hjælp?

Har du spørgsmål til valg af den rette iPad, eller til vores produkter, eller blot brug for vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os på 71 74 77 06 eller support@phone-parts.dk

Copyright © 2021 | Phone-Parts ApS | Aalborgvej 52, 9560 Hadsund | support@phone-parts.dk | Tlf.: +45 71 74 77 06 | CVR: 38202065