Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad 4 Skærm

iPad skærme - stort udvalg i flere forskellige kvaliteter til DK bedste pris

Tilbehør & dele til model nr. A1458 (Wi-Fi) + A1459 (Wi-Fi + Cellular) + A1460 (Wi-Fi + Cellular MM)

Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af reservedele og tilbehør til din iPad 4. Vi har sammensat et bredt udvalg, hvor du kan finde masser af forskellige dele til din iPad 4. Vi tilbyder reservedele til alle iPad modeller, så uanset om du søger iPad 5 reservedele eller iPad 2 reservedele, så finder du det her hos os. Vi udvælger nøje alle vores reservedele, så vi kan garanterer høj kvalitet. Du finder blandt andet reservedele i bedste OEM kvalitet her på siden til DK’s bedste priser! 

 

iPad 4 blev lanceret tilbage i 2012 af Apple, og var den 4. generation af den originale og første iPad nogensinde. Den har fået et par opgraderinger, og er specielt forandret i design. Det er en håndholdt tablet i en perfekte størrelse, som er nem at tage med på farten. Du kan nyde dine billeder og videoer på den store flotte skærm. Derudover kan du surfe på internettet hurtigt og nemt, hvilket også er grunden til, at mange udskiftede deres bærbar med en iPad. Alle iPads trænger på et tidspunkt til en kærlig hånd, og hvis dette er tilfældet med din iPad 4, så finder du alt hvad du skal bruge her på siden, for at forvandle den til en næsten ny iPad igen!

 

Gå endelig på opdagelse i vores brede sortiment og find lige de dele, din iPad 4 står og mangler. Vores dygtige kundeservice sidder klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål alle ugens dage! Vi ønsker at gøre det så overskueligt, som overhovedet muligt, for vores kunder at købe gode reservedele, så de kan få det optimale ud af deres iPads!

9 vare(r)

9 vare(r)

Få det bedste ud af din iPad 4 med vores reservedele i OEM kvalitet

Hvis du ønsker at få det optimale ud af din iPad 4, så bør du reparere på den undervejs, så den altid er så god som ny. Apple batteriet, der er i din iPad fra start, vil på et tidspunkt kræve en udskiftning. Du finder et bredt udvalg af batterier til din iPad 4 i vores udvalg. Vi tilbyder blandt andet batterier i OEM kvalitet, som er det bedste alternativ til de originale batterier. Du får et batteri i høj kvalitet til lavere priser. 

 

Alle kan skifte et batteri eller en skærm på en iPad. Det gælder bare om at have en god guide ved hånden, det rette værktøj og de rigtige reservedele. Det tager kun omkring 30-40 minutter at skifte en skærm, så det er langt billigere og hurtigere at gøre selv frem for hos en reparatør. Hos Phone-Parts.dk ønsker vi at flere begynder at genbruge og reparere deres elektronik frem for at skifte det ud, da det er bedre for vores miljø. Derfor tilbyder vi et bredt sortiment af kvalitets reservedele til de bedste priser på markedet. 

 

Køb iPad 4 reservedele hos Phone-Parts.dk til DK’s bedste priser

Her på siden finder du reservedele til de bedste priser på markedet. Vi kan altid garanterer dig de bedste priser hos os, da vi tilbyder prismatch. Vi matcher derfor altid vores konkurrenters priser på identiske produkter. Derudover har vi udviklet en dynamisk pris robot, som sørger for, at alle de priser du ser på vores webshop, altid er de bedste på markedet i dag. Den er nemlig dynamisk, og følger med priserne på markedet. 

 

Hvis du ofte sidder og sammenligner priser på kryds og tværs af forhandlere, når du skal shoppe online, så slipper du nu for det! Vores pris robot har klaret hele arbejdet for dig. Uanset om det er iPad reservedele, iPad covers eller skærmbeskyttelse, du er på udkig efter, så kan du købe det til de bedste priser hos Phone-Parts.dk. 

 

Vores kundeservice står til rådighed både hverdage og weekender

Hvis du er i tvivl om hvilke reservedele du skal købe til din iPad 4, så kontakt os endelig! Vores dygtige og erfarne medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig, så du finder de rette reservedele til din iPad 4. Ring til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skriv en mail til support@phone-parts.dk. Du kan også altid skrive til vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne. Den har åben både hverdage og weekender!

 

Vi har forsøgt at gøre det nemmere for vores kunder, når de skal købe reservedele. Vi har noteret A-numre i toppen af denne side, som er lig med din iPads modelnummer. Hvis dit A-nummer er noteret, så er det ens betydning med at alle reservedelene på siden passer perfekt til netop din iPad 4. Du finder din iPads modelnummer på bagsiden af din iPad 4.