10-15% rabat på alle ordre for nye og faste kunder.
Fra 15-80% rabat med en special erhvervsaftale - Kontakt os i dag

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 999 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Kvalitet & god service
Dag-til-dag levering
Gratis levering
Dansk kundesupport & live chat

iPad 5 (2017) Skærm

Tilbehør & dele til model nr. A1822 (WiFi) + A1823 (Wi-Fi + Cellular)

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af reservedele til iPad 5. Vi har sammensat et varieret og bredt udvalg af reservedele i forskellige prisklasser, så der er til ethvert behov. Hvis din iPad 5 har et træt batteri eller en smadret skærm, så finder du både batterier og skærme til iPad 5 i høj kvalitet her på siden. Vi forhandler reservedele i bedste OEM kvalitet og i 100% original kvalitet, alt efter hvad du måtte foretrække. 

 

iPad 5 blev lanceret i 2017 af Apple, og var efterfølgende til iPad 4. generation. iPad 5 er den 5. generation af den originale iPad, og har sidenhen gennemgået nogle opgraderinger. Design og skærm har fået opgraderinger, og så kan den fås med op til 128 GB. iPad 4 udkom i 2012, så da iPad 5 udkom var der gået 5 år siden sidste lancering af den oprindelige iPad. Den faldt derfor i god jord hos mange, og er i dag at spotte i mange hjem. 

 

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af reservedele til iPad 5, så du kan forvandle den til ny igen! Gå endelig på opdagelse her på siden og find lige de dele, din iPad 5 står og mangler! Hvis du har brug for hjælp til valg af reservedele, så du får fat i det helt rigtige, så kontakt endelig vores kundeservice - vi sidder altid klar til at hjælpe dig på bedste vis.

7 vare(r)

7 vare(r)

Find alt til din iPad 5 af reservedele & tilbehør hos Phone-Parts.dk

Alle iPads kan på et tidspunkt trænge til en overhaling. Da en iPad er en håndholdt tablet, som ofte kommer med på farten, så bliver den også udsat for diverse skrammer, ridser og snavs. Det hænder derfor ofte at man står med en smadret skærm eller et ødelagt kamera - især hvis man har sin iPad med overalt og bruger den hver dag. Det vil batteriet heller ikke kunne holde til evigt, og derfor kan en iPad også trænge til en batteriudskiftning en dag. 

 

Her på siden finder du både skærme, batterier, højttalere, kameraer, antenner, Hjem-knapper og meget mere til din iPad 5. Der er derfor stor chance for, at du kan finde lige de dele, din iPad 5 står og mangler. Vi har sammensat et varieret udvalg af iPad 5 reservedele og tilbehør, så der er til ethvert behov. Det er individuelt, hvad man foretrækker, når det kommer til elektronik tilbehør - vi ønsker der er noget til alle, og det er der hos os! 

 

Køb iPad 5 reservedele til de bedste priser på markedet

Hos Phone-Parts.dk kan du købe dine iPad 5 reservedele til DK’s bedste og laveste priser! Vi tilbyder prismatch, hvilket betyder at vi matcher alle vores konkurrenters priser. Derfor kan vi altid tilbyde dig den bedste pris, når du køber dine reservedele hos os. Vi har derudover udviklet en dynamisk pris robot, som går ind og sørger for, at alle de priser du ser på vores webshop, altid er de bedste og laveste priser på markedet! Du slipper derfor for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere på egen hånd - det har vi klaret for dig! 

 

Mange kan måske have tendens til at gå med tanken om, at det er dyrt og besværligt at reparere en iPad selv. Det er langt fra sandt! Det er både billigere og hurtigere at reparere en iPad selv derhjemme. Du skal ikke ind og aflevere din iPad hos en reparatør, vente på at den bliver repareret og tilbage for at hente den igen. Derudover tager de en høj pris for eksempelvis at udskifte en iPad 5 skærm. Du kan spare mange penge ved at købe din iPad 5 skærm i original kvalitet hos os, og skifte den selv derhjemme!

 

Ring på +45 71 74 77 06, hvis du har brug for hjælp

Hvis du har brug for hjælp til valg af reservedele, så kan du altid hente hjælp hos os! Vi sidder klar ved telefon, mail og live chat, så vi kan hjælpe dig på bedste vis. Ring endelig til os på +45 71 74 77 06 eller send en mail til support@phone-parts.dk. Du kan også skrive til vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne - den er åben både hverdage og weekender, så du altid kan komme i kontakt med os!


Hvis du har brug for hjælp til din reparation, så sidder vores dygtige teknikere klar med personlig rådgivning! Derudover opdaterer vi løbende hjælpsomme guides på vores webshop, så du altid kan komme godt igennem en eventuel iPad 5 skærm udskiftning. I vores udvalg finder du også reservedele til alle andre iPad modeller, så uanset om du leder efter iPad 3 reservedele eller iPad 8 reservedele, så kan du finde det på vores webshop!