Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Air 2 Skærm

iPad skærme - stort udvalg i flere forskellige kvaliteter til DK bedste pris

Tilbehør & dele til model nr. A1566 (Wi-Fi) + A1567 (Wi-Fi + Cellular)

Er du på udkig efter reservedele til din iPad Air 2? Så er du havnet det helt rigtige sted! Her på siden finder du et bredt udvalg af reservedele og tilbehør til din iPad Air 2. Vi har sammensat et varieret udvalg af reservedele i forskellige prisklasser, så du kan finde lige netop de dele, der passer til dit behov. Hvis din iPad Air 2 har en smadret skærm eller en ødelagt højttaler, så finder du det hele her på siden. Vi tilbyder skærme, batterier og mange flere reservedele i bedste OEM kvalitet, så du får høj kvalitet til en lav pris!

 

iPad Air 2 blev lanceret i ultimo 2014, og var en stor succes! Det var efterfølgeren og 2. generation af den første iPad Air. iPad Air 2 har fået større skærm, som tiltalte utrolig mange iPad-brugere. Den er tynd og lækker i størrelsen, og er derfor nem at have med i hånden, når man er på farten. Derfor bliver den også udsat for diverse ridser og skrammer, og kan derfor trænge til en kærlig hånd på et tidspunkt.


Her på siden finder du alt hvad du skal bruge, for at kunne forvandle din iPad Air 2 til næsten ny igen! Du finder det helt rigtige værktøj på vores webshop, så du nemt kan komme i gang med at skifte din iPad Air 2 skærm på egen hånd. Gå endelig på opdagelse i vores brede sortiment og find lige det, din iPad Air 2 står og mangler!

8 vare(r)

8 vare(r)

Køb dine iPad Air 2 reservedele til den bedste pris hos Phone-Parts.dk

Hvis du gerne vil reparere din iPad Air 2 på egen hånd, så kan du købe de rette dele hos os. Vi tilbyder et stort udvalg af reservedele til netop iPad Air 2 - og du kan købe dem til de bedste priser hos os! Vi tilbyder prismatch, og matcher derfor alle vores konkurrenters priser. Du kommer derfor ikke til at kunne købe dine iPad Air 2 reservedele billigere end her hos os! Hvis du skulle finde reservedele billigere hos en anden forhandler, så matcher vi deres priser. Det kræver naturligvis at det er identiske reservedele til vores hos en dansk forhandler. Vi tilbyder vores kunder de bedste produkter til de absolut bedste priser - og det er vi stolte af!

 

Derudover kan du slippe for, at skulle sidde og hente priser ind fra forskellige forhandlere, for at finde frem til den bedste pris på iPad Air 2 reservedele. Vores selvudviklede dynamiske pris robot sørger for det hele! Pris robotten indhenter priser på markedet, og sørger for at det er de bedste priser, du ser på vores webshop. Vi ønsker at gøre det nemt, overskueligt og billigt for vores kunder, når de skal ud og købe nyt tilbehør til deres elektronik. 

 

Køb skærme i OEM kvalitet og 100% originale kvalitet til iPad Air 2

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af reservedele, herunder også nye skærme til din iPad Air 2. Mange har efterhånden prøvet at stå med en smadret skærm på enten deres iPad eller iPhone. Det er super ærgerligt, fordi det ofte koster en bondegård at få skiftet. Det er hvis man får det skiftet hos en reparatør, og ikke selv. Hvis du selv har mod på at skifte din iPad skærm, så kan du gøre det både hurtigere og billigere end hos en reparatør. Man behøver ingen elektronik baggrund for, at kunne skifte en iPad skærm. Det kræver bare en god guide ved hånden, som du også kan finde her hos os!

 

I vores udvalg af iPad Air 2 skærme, finder du skærme i både OEM kvalitet og 100% original kvalitet. Vores skærme i original kvalitet er 1 - 1 med Apples egne skærme, og det afspejler sig også i prislejet. Vores skærme i OEM kvalitet er produceret af samme producent, som producerer Apple egne skærme, og er derfor det bedste alternativ til de originale skærme, hvis du ønsker en billigere skærm. Vi har sammensat et blandet udvalg i forskellige prisklasser, så der er noget til alles smag og behov. 

 

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag

Hvis du er i tvivl om hvilke reservedele du skal købe til din iPad Air 2, så kontakt os endelig. Vi sidder klar alle ugens dage, så vi kan hjælpe dig på bedste vis. Vi har mange tilfredse kunder, som vi er utroligt glade for og vi ønsker altid at være så tilgængelige for vores kunder, som overhovedet muligt. Derfor kan du også kontakte os på flere forskellige måder, alt efter hvad du måtte foretrække. 


Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Du er også altid velkommen til at skrive til os via vores live chat-support, som er åben alle hverdage og weekender!