Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Pro 10,5" 1 gen (2017) Skærm

iPad skærme - stort udvalg i flere forskellige kvaliteter til DK bedste pris

Tilbehør & dele til model nr. A1701 (Wi-Fi) + A1709 (Wi-Fi + Cellular)

Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af reservedele til din iPad Pro 10,5”. Vi har sammensat et bredt udvalg i forskellige prisklasser, så der er til ethvert behov. Uanset om du er på udkig efter en ny højttaler, antenne, skærm, batteri eller lignende, så finder du det her hos os. Vi tilbyder derudover også en masse reservedele til alle andre iPad modeller, så du altid kan finde dine reservedele hos os uanset hvilken model, du måtte have. 

 

I 2017 blev iPad Pro 10,5” lanceret af Apple. Året før udkom iPad 9,7” og siden da er skærmen blevet noget større. iPad Pro 10,5” har fået en opgradering og kan blandt andet fås med op til 512 GB. Den blev modtaget med stor glæde, og er i dag at spotte i mange husstande - og gerne flere end en. iPads er blevet det helt store hit for de mindste hoveder, så de bruges i stor grad af både voksne og børn. Den er nem at tage med på farten, og derfor får den også nemt et par skrammer undervejs.


Hvis din iPad Pro 10,5” trænger til en overhaling, så finder du alt hvad du skal bruge i vores udvalg. Du finder det rette værktøj, de rette reservedele samt god skærmbeskyttelse, hvis du gerne vil undgå flere fremtidige ødelagte skærme!

4 vare(r)

4 vare(r)

Vores dynamiske pris robot sikrer dig de bedste priser på markedet

Når du køber dine reservedele hos os til din iPad Pro 10,5”, så er du altid garanteret de bedste priser på markedet. Du slipper for, at skulle sidde og sammenligne priser mellem forhandlere på egen hånd, da vores selvudviklede pris robot har klaret det hele for dig! Vores pris robot indhenter priser, så du altid får vist de bedste priser på markedet, på vores webshop. Derudover tilbyder vi desuden prisgaranti, så du altid kan være sikker på, at du kan købe din reservedele til den bedste pris hos os. 

 

Vi garanterer altid høj kvalitet og service, når du handler hos os

Hvis du køber dine reservedele hos os, så er du altid sikker på, at få høj kvalitet og god service. Vores dygtige og erfarne medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig, så du får den bedste oplevelse. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os! 

 

Vores kvalitet er vi meget stolte af. Alle vores produkter er nøje udvalgt med et skarpt øje for kvaliteten. Vi udvælger med hård hånd, da vi kun ønsker at tilbyde de bedste produkter på markedet. Vi kan derfor altid stå 100% inde for vores reservedele og øvrige produkter. Vi gennemtjekker altid vores produkter op til flere gange inden de bliver sendt afsted til kunden. Vi ser på det, som at vores kvalitetstjek, er din sikkerhed for et godt resultat!

 

I vores udvalg af iPad Pro 10,5” reservedele finder du både reservedele i OEM kvalitet og original kvalitet. Vores originale kvalitet er 1 - 1 med Apples egen og er derfor det ypperste, hvilket du også kan se via prisen. Vores reservedele i OEM kvalitet, er det bedste alternativ til de originale dele, hvis man ønsker en billigere pris. OEM reservedelene er produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele. Du får altså høj kvalitet til lave priser, hvis du vælger dine reservedele i OEM kvalitet!

 

Ring til os i dag, og få hjælp til valg af iPad Pro 10,5” reservedele

Hvis du har brug for hjælp til valg af reservedele, så ring endelig til os på telefon +45 71 74 77 06. Det kan være svært at finde rundt i, om delene nu også passer til netop din iPad. Vi har forsøgt at gøre det så overskueligt som muligt, så du har den bedste chance for, selv at finde dine reservedele. 

 

På toppen af denne side er der noteret en række A-numre. Et A-nummer er lig med en iPads modelnummer, som altid kan findes på alle iPads. Du kan oftest finde det på bagcoveret af din iPad, skrevet med småt. Hvis dit A-nummer står i toppen af denne side, så betyder det, at alle reservedelene på siden passer perfekt til netop din iPad Pro 10,5”.