Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Pro 11" 2 gen. (2020) Skærm

iPad skærme - stort udvalg i flere forskellige kvaliteter til DK bedste pris

Tilbehør & dele til model nr. A2228 (Wi-Fi) + A2068, A2230 (Wi-Fi + Cellular)

Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af reservedele til iPad Pro 11” 2. generation. Vi har sammensat et bredt og varieret udvalg, så der er til ethvert behov. Uanset om din iPad Pro 11” trænger til en ny skærm, et nyt batteri eller en ny højttaler, så kan du finde det her hos os. Vi tilbyder reservedele i OEM kvalitet, som er det bedste alternativ til de originale reservedele. Du kan også finde et stort udvalg af reservedele til iPad Pro 11” 1. generation her på webshoppen. Vi tilbyder reservedele til alle iPad modeller, så uanset hvilken model du har, så kan du finde reservedele til den her hos os. 


iPad Pri 11” 2. generation blev lanceret i 2020, og kan fås med op til 1 TB. Der er derfor uendeligt meget plads til diverse apps, billeder, videoer m.m. Den kommer i et ekstremt lækkert design, og derfor ønsker de fleste også at passe godt på den. Hos Phone-Parts.dk finder du både skærmbeskyttelse og covers til din iPad Pro 11”, så du kan få den optimale beskyttelse. Gå endelig på opdagelse i vores kæmpe udvalg og find lige de reservedele, du står og leder efter, for at kunne give din iPad Pro 11” en overhaling!

3 vare(r)

3 vare(r)

Vi tilbyder et kæmpe udvalg af reservedele til iPad Pro 11” 2. generation

Her på siden finder du alt hvad du skal bruge, for at forvandle din iPad Pro 11” til ny igen. I vores udvalg finder du alt lige fra simkort-holder til højttaler. Alle iPads kan med tiden trænge til en overhaling. Hvad enten det er en ny skærm eller et nyt batteri, så kommer der en dag, hvor det trænger til en udskiftning.

 

Hos Phone-Parts.dk ønsker vi, at flere begynder at genbruge deres elektronik. Jo mere vi genbruger vores elektronik, jo mere skåner vi vores miljø. Derfor tilbyder vi reservedele til alle iPads modeller til billige priser, så du kan reparere din iPad billigt derhjemme. Du vil kunne spare både tid og penge på at gøre det selv, frem for hos en reparatør.

 

På vores webshop opdaterer vi løbende udførlige guides, så du altid kan hente hjælp til din reparation. Derudover sidder vores dygtige teknikere klar, så du altid kan få ekstra hjælp undervejs i en eventuel batteri udskiftning! Du finder alt hvad du skal bruge hos os, så du kan få en splinterny iPad Pro 11” - også det helt rigtige værktøj!

 

iPad Pro 11” (2020) reservedele til DK’s bedste priser

Her på siden finder du reservedele til vanvittig priser! Vi kan altid garanterer dig de bedste priser på markedet, da vi tilbyder prisgaranti. Hvis du skulle finde identiske reservedele til vores, hos en anden forhandler til en bedre pris, så matcher vi deres priser! Vi ønsker at kunne tilbyde Danmarks bedste reservedele til Danmarks bedste priser. 

 

Vi udvælger nøje alle vores reservedele, da vi kun ønsker at kunne tilbyde de bedste produkter. Vi har derfor et skarpt øje for kvalitet og alle vores produkter, kan vi stå 100% inde for. Vi gennemtjekker vores produkter op til flere gange inden de lander hos vores kunder, så vi er sikre på, at de får et godt resultat.

 

Vi tilbyder fabriksnye reservedele i OEM kvalitet. Reservedele i OEM kvalitet er det tætteste du kommer på de originale dele. OEM dele er produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele. Det er derfor et super alternativ til dig, der gerne vil have høj kvalitet til en lav pris.  

 

Har du brug for hjælp til en iPad Pro 11” (2020) reparation?

Hos Phone-Parts.dk kan du altid få hjælp til dine reparationer. Vi forsøger at være så tilgængelige som muligt, da vi ønsker at give alle vores kunder den bedste oplevelse. Da vi arbejder på missionen om at flere begynder at reparere og genbruge deres elektronik, så føler vi også, at vi skal være tilgængelige for vores kunder, hvis der skulle opstå et problem undervejs. 


Derfor kan du kontakte os på flere forskellige måder, alt efter hvad du foretrækker. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til support@phone-parts.dk. Du er også altid velkommen til at skrive til vores live chat-support, hvor der sidder medarbejdere klar både hverdage og weekender til at hjælpe dig.