Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPad Pro 12,9" 3 gen. (2018) Skærm

iPad skærme - stort udvalg i flere forskellige kvaliteter til DK bedste pris

Tiilbehør & dele til model nr. A1876 (Wi-Fi) + A1895, A2014 (Wi-Fi + Cellular)

Leder du efter reservedele til din iPad Pro 12,9” 3. generation? Så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Phone-Parts.dk finder du et bredt udvalg af reservedele til din iPad Pro 12,9” (2018). Alle iPads kan på et tidspunkt trænge til en overhaling. Det kan være skærmen er ødelagt, bagcoveret er for ridset eller bulet, kameraet er blevet dårligt eller batteriet stoppet med at have power. Der kan være mange ting, der kan trænge til en udskiftning, hvis en iPad bliver flittigt brugt i flere år. Heldigvis kan du selv udskifte alle de ting, hvis du køber dine reservedele her hos os! 

 

I 2018 lancerede Apple iPad Pro 12,9”, som den 3. generation til iPad Pro 12,9”. Det blev en succes hos rigtig mange, og hvis du var en af dem, der købte din iPad Pro 12,9” tilbage i 2018, så kan det være den allerede trænger til en kærlig hånd. Vi har sammensat et bredt og varieret udvalg af reservedele og tilbehør, så du kan finde lige det, din iPad mangler. Det er både billigere og hurtigere at reparere en iPad selv derhjemme og vi sidder klar til at hjælpe dig igennem reparationen, hvis det skulle blive nødvendigt. 

 

Gå endelig på opdagelse i vores brede udvalg, og find lige de reservedele din iPad Pro 12,9” står og hungrer efter. Selv den mindste reparation kan give dig følelsen af en helt ny iPad. Husk, at hvis du bestiller dine reservedele inden kl. 16.30, så sender vi samme dag!

3 vare(r)

3 vare(r)

Kæmpe udvalg af reservedele til iPad Pro 12,9” hos Phone-Parts.dk

Hos Phone-Parts.dk har vi sammensat et kæmpe udvalg af reservedele til din iPad Pro 12,9”. Uanset om du mangler reservedele til iPad Pro 12,9” 1. generation eller iPad Pro 12,9” 4. generation, så finder du det hos os til skarpe priser. I vores udvalg af reservedele finder du gode skærme, højttalere, bagcovers og meget mere i bedste kvalitet. Vi forhandler reservedele både i OEM kvalitet og 100% original kvalitet. 

 

Vores reservedele i OEM kvalitet er det bedste alternativ til de originale dele, da de er produceret af samme producent, som producerer Apples egne dele. Det er derfor perfekt til dig, der vil have høj kvalitet til en lav pris. I vores udvalg finder du også dele i 100% original kvalitet, som er 1 - 1 med Apples egne dele. Det er til dig, der vil have det ypperste, hvilket også afspejler sig i prisen. 

 

Køb dine reservedele til iPad Pro 12,9” (2018) til DK’s bedste priser

Alle dine reservedele kan du købe til markedets bedste priser her hos os. Vi tilbyder prisgaranti, og kan derfor altid garanterer dig den bedste pris på reservedele. Hvis du skulle finde identiske reservedele til vores, hos en anden forhandler til bedre priser, så matcher vi deres priser - og derfor ender du igen med at kunne købe det billigste hos os!

 

Vi udvælger nøje alle vores +75.000 produkter, da vi ønsker at alle vores produkter skal kunne leve op til en vis standard. Derfor kan du altid være sikker på, at få et godt produkt i hænderne. Vi ser på det, som at vores kvalitetstjek, er din sikkerhed for et godt resultat. Derfor kvalitetstjekker vi også vores produkter op til flere gange, inden de bliver sendt afsted til vores kunder. Vi tjekker vores reservedele efter når vi modtager dem, inden de lander på vores lager og igen inden vi sender dem afsted til dig!

 

Ring til os i dag og få hjælp til valg af iPad Pro 12,9” (2018) reservedele

Hvis du er i tvivl om hvilke reservedele du skal købe, så ring endelig til os på telefon +45 71 74 77 06. Du er også velkommen til at skrive til os på mail til support@phone-parts.dk eller via vores live chat-support, som du finder nederst i højre hjørne. Den er åben alle hverdage og weekender, så du altid kan få hurtig svar på dine spørgsmål. 

 

I toppen af denne side finder du nogle A-numre, som vi har noteret. Et A-nummer er lig med modelnummeret på en iPad, som du altid kan finde på bagsiden af din iPad. Hvis dit A-nummer er noteret i toppen af denne side, så betyder det, at alle reservedele og alt tilbehør på siden passer til netop din iPad Pro 12,9” (2018). Dette har vi gjort, så det er lidt mere overskueligt, når du skal finde de rette reservedele til din iPad!